Et af WhatsApps største irritationsmomenter rettes snart

WhatsApp har 2 mia. brugere på verdensplan, men der er et kæmpe minus. Nu bliver dette irritationsmoment snart rettet.

whatsapp-promo
WhatsApp er ikke uden fejl, men en af de store kan blive rettet inden længe (Foto: WhatsApp)

WhatsApp er en af de mest brugte beskedapps og flere millioner bruger dagligt platformen til personlig og erhvervsmæssig kommunikation.

På trods af populariteten er det stadig en app med mangler. Selv med de seneste opdateringer er det Meta-ejede firma bagud på features, i forhold til for eksempel Telegram og Facebook Messenger.

Et af de største irritationsmomenter er den manglende mulighed for at benytte din konto med samme telefonnummer på flere smartphones. Hvis du, på nuværende tidspunkt, logger ind med dit telefonnummer på en ny enhed, slettes alt data og du bliver logget af din gamle enhed.

Du kan linke din WhatsApp konto til op til fire enheder, ved at benytte Multi-Device funktionen. Men selv her kan du ikke linke til en smartphone. Kun til WhatsApp webservicen eller en desktop app.

En beskedapp som for eksempel Telegram, har haft denne mulighed fra starten og du kan bruge det samme telefonnummer med så mange smartphones du vil samtidig. Og dine samtaler synkroniserer nærmest øjeblikkeligt.

Gode nyheder på vej

WhatsAppOnPhone
Muligheden for samme konto på flere smartphones, er en kærkommen nyhed (Foto: MereMobil.dk)

Nu ser det ud til at en lignende mulighed endelig kommer til WhatsApp på Android og iPhone. Altså hvis man skal tro tipsteren WABetaInfo.

WABetaInfo påstår, at WhatsApp er ved at udvikle en Companion Mode. Denne funktion skal gøre det muligt at tilføje endnu en smartphone til din konto. Selvom det kun er én enhed mere der kan tilføjes, er det stadig fremgang og en god mulighed for dem der for eksempel har både en personlig- og en arbejdstelefon.

Den nye Companion Mode er blevet set i WhatsApp beta 2.22.15.13 til Android og skal angiveligt virke på samme måde som den nuværende Multi-Device funktion. Samtaler vil blive synkroniseret over en sikker forbindelse, men logger du på med et nyt nummer på din companion enhed, slettes alle samtaler. De vil dog stadig være tilgængelige på den primære enhed.

Da der er tale om en funktion i en betaudgave og WhatsApp arbejder antageligt stadig på den nye funktion.

Mere til historien

Beskedappen Telegram har 550 millioner aktive brugere om måneden, hvilket kan lyde af meget. Men de overgås med flere længder af Facebook Messenger med 1,3 milliarder aktive brugere og WhatsApp med 2 milliarder brugere. Begge er forresten ejet af Meta.

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram