Et af WhatsApps største irritationsmomenter rettes snart

WhatsApp har 2 mia. brugere på verdensplan, men der er et kæmpe minus. Nu bliver dette irritationsmoment snart rettet.

whatsapp-promo
WhatsApp er ikke uden fejl, men en af de store kan blive rettet inden længe (Foto: WhatsApp)

WhatsApp er en af de mest brugte beskedapps og flere millioner bruger dagligt platformen til personlig og erhvervsmæssig kommunikation.

På trods af populariteten er det stadig en app med mangler. Selv med de seneste opdateringer er det Meta-ejede firma bagud på features, i forhold til for eksempel Telegram og Facebook Messenger.

Et af de største irritationsmomenter er den manglende mulighed for at benytte din konto med samme telefonnummer på flere smartphones. Hvis du, på nuværende tidspunkt, logger ind med dit telefonnummer på en ny enhed, slettes alt data og du bliver logget af din gamle enhed.

Du kan linke din WhatsApp konto til op til fire enheder, ved at benytte Multi-Device funktionen. Men selv her kan du ikke linke til en smartphone. Kun til WhatsApp webservicen eller en desktop app.

En beskedapp som for eksempel Telegram, har haft denne mulighed fra starten og du kan bruge det samme telefonnummer med så mange smartphones du vil samtidig. Og dine samtaler synkroniserer nærmest øjeblikkeligt.

Gode nyheder på vej

WhatsAppOnPhone
Muligheden for samme konto på flere smartphones, er en kærkommen nyhed (Foto: MereMobil.dk)

Nu ser det ud til at en lignende mulighed endelig kommer til WhatsApp på Android og iPhone. Altså hvis man skal tro tipsteren WABetaInfo.

WABetaInfo påstår, at WhatsApp er ved at udvikle en Companion Mode. Denne funktion skal gøre det muligt at tilføje endnu en smartphone til din konto. Selvom det kun er én enhed mere der kan tilføjes, er det stadig fremgang og en god mulighed for dem der for eksempel har både en personlig- og en arbejdstelefon.

Den nye Companion Mode er blevet set i WhatsApp beta 2.22.15.13 til Android og skal angiveligt virke på samme måde som den nuværende Multi-Device funktion. Samtaler vil blive synkroniseret over en sikker forbindelse, men logger du på med et nyt nummer på din companion enhed, slettes alle samtaler. De vil dog stadig være tilgængelige på den primære enhed.

Da der er tale om en funktion i en betaudgave og WhatsApp arbejder antageligt stadig på den nye funktion.

Mere til historien

Beskedappen Telegram har 550 millioner aktive brugere om måneden, hvilket kan lyde af meget. Men de overgås med flere længder af Facebook Messenger med 1,3 milliarder aktive brugere og WhatsApp med 2 milliarder brugere. Begge er forresten ejet af Meta.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram