Bob Dylan tåler ikke din mobil

Bob Dylan koncertplakat
Beslutningen om at låse mobiltelefonerne væk er ikke “til forhandling”, oplyser koncertarrangøren Live Nation.

Den 81-årige verdensstjerne Bob Dylan kommer til Danmark og spiller koncert i Royal Arena.

Det er der måske ikke det noget overraskende i. Den amerikanske sanger og sangskriver er på en større verdensturné.

Det der måske kan overraske er, at manden ikke vil se publikummer med mobiltelefonerne fremme.

Det oplyser Live Nation Denmark i en pressemeddelelse.

Mobiltelefonerne skal opbevares i en særlig aflåst taske, og vil derfor ikke kunne benyttes under koncerten.

Bob Dylan har tidligere været i karambolage med fans, der har haft mobiltelefonerne fremme for at tage billeder og filme under hans koncerter.

Det er ikke “til forhandling”

Ifølge den danske koncertarrangør tages det med den aflåste taske alvorligt. Til opgaven er der nemlig hyret et firma ind, som vil stå klar med personale, der vil hjælpe koncertgængerne med at lægge mobiltelefonen “i en aflåst og sikker taske, som du vil have med dig hele aftenen”, fremgår det pressemeddelelsen.

Det kan lyde helt gak-gak, men der er mening med galskaben. Umiddelbart kunne man tro, at det drejer sig om, at der ikke må tages billeder og film, som kan ende med at blive delt på internettet. Argumentet er til gengælde mindst lige så oplagt og lige til.

Live Nation Denmark argumenterer for tiltaget med følgende tekst:

“Efter at have skabt denne telefonfri oplevelse på de seneste turnéer, tror vi, at det skaber bedre oplevelser for alle tilstedeværende. Vores øjne åbner sig lidt mere, og vores sanser er lidt skarpere, når vi mister den teknologiske krykke, vi har vænnet os til”.

Live Nation slutter af med, at skrive, at det ikke er “til forhandling”. Også “selvom der gives medicinske undtagelser for dem, der er afhængige af deres telefon til behandling”, står der i pressemeddelelsen.

Således slipper folk for, at se en skov af arme, som stritter op i luften for, at forevige øjeblikke af en koncert, som immervæk per billet koster på den dyre side af 1.000 kroner.

Koncerten afholdes fredag den 30. september 2022. Den 81-årige musiker besøger i samme omgang også Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Belgien, Holland og Storbritannien.

Mere til historien

Live Nation er klar over, at mobiltelefoner også anvendes i nødsituationer. Derfor kan tasken til enhver låses op ved, at gå til et dedikeret og afmærket område, som er beregnet til telefonbrug.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram