Min mening om MacBook Pro 13″ med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13″ (M2). Lyt med her.

Podcast episode 112
MacBook Pro 13″ med M2-chip har 2 USB-C porte med Thunderbolt (Grafik: MereMobil.dk)

Hvis du godt kan lide, at alle omkring dig kan se, at du har fået en ny computer, så er den nye 13-tommer MacBook Pro med M2-chip ikke noget for dig.

Grundlæggende er der tale om den samme computer, som Apple sendte på markedet i 2020. I hvert fald på ydersiden. Den store ændring ligger i processorchip og chipsettet generelt, der er opgraderet fra M1 til M2.

Dette betyder ændringen af chipsettet for dig

Hvis ikke du bruger din computer til krævende opgaver, hvor der skal ydes en masse fra grafik- og processorchippen, så vil du ikke opleve en forskel.

Word, Excel, Outlook Safari og andre almindelige programmer til computerbrug kører fuldt ud lige så fint på 2020-versionen. Det er, når systemet presses til kanten med foto- og videoredigering, 3D-grafik og f.eks. avanceret appprogrammering, at computeren shiner.

Grafikydelsen har jeg målt til omkring 42 procent bedre på den nye version, selvom specifikationerne på 2020 og 2022-testmodellerne ikke er helt ens. Jeg har særligt udfordret denne bærbare med videoredigering i Final Cut Pro X, hvor det det ekstra overskud tydeligt kunne mærkes.

Skal du købe?

Vil du have en 13-tommer MacBook Pro, kan det være en god idé at jagte en 2020-model, hvis det bare er størrelsen og vægten, der er vigtigt for dig. Her vil du kunne spare nogle penge.

Til grafiktunge opgaver ude af huset bliver MacBook Pro 13-tommer med M2-chip en god ven, men på kontoret er f.eks. videoredigering ikke så relevant med mindre du har en ekstern skærm. 13-tommer synes jeg er for småt.

Jeg giver 5 ud af 6 stjerner. Inden du køber så læs også min detaljede anmeldelse af MacBook Pro.

Priserne starter ved 12.499 kroner.

Se testen: MacBook Pro 13″, M2

Mere til historien

Som nævnt er der ingen designændringer sammenlignet med 2020-modellen. Det betyder også, at der stadig er Touch Bar – en funktion som er på vej ud. Tastaturet er (heldigvis) stadig det virkelige gode Magic Keyboard.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram