Min mening om MacBook Pro 13″ med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13″ (M2). Lyt med her.

Podcast episode 112
MacBook Pro 13″ med M2-chip har 2 USB-C porte med Thunderbolt (Grafik: MereMobil.dk)

Hvis du godt kan lide, at alle omkring dig kan se, at du har fået en ny computer, så er den nye 13-tommer MacBook Pro med M2-chip ikke noget for dig.

Grundlæggende er der tale om den samme computer, som Apple sendte på markedet i 2020. I hvert fald på ydersiden. Den store ændring ligger i processorchip og chipsettet generelt, der er opgraderet fra M1 til M2.

Dette betyder ændringen af chipsettet for dig

Hvis ikke du bruger din computer til krævende opgaver, hvor der skal ydes en masse fra grafik- og processorchippen, så vil du ikke opleve en forskel.

Word, Excel, Outlook Safari og andre almindelige programmer til computerbrug kører fuldt ud lige så fint på 2020-versionen. Det er, når systemet presses til kanten med foto- og videoredigering, 3D-grafik og f.eks. avanceret appprogrammering, at computeren shiner.

Grafikydelsen har jeg målt til omkring 42 procent bedre på den nye version, selvom specifikationerne på 2020 og 2022-testmodellerne ikke er helt ens. Jeg har særligt udfordret denne bærbare med videoredigering i Final Cut Pro X, hvor det det ekstra overskud tydeligt kunne mærkes.

Skal du købe?

Vil du have en 13-tommer MacBook Pro, kan det være en god idé at jagte en 2020-model, hvis det bare er størrelsen og vægten, der er vigtigt for dig. Her vil du kunne spare nogle penge.

Til grafiktunge opgaver ude af huset bliver MacBook Pro 13-tommer med M2-chip en god ven, men på kontoret er f.eks. videoredigering ikke så relevant med mindre du har en ekstern skærm. 13-tommer synes jeg er for småt.

Jeg giver 5 ud af 6 stjerner. Inden du køber så læs også min detaljede anmeldelse af MacBook Pro.

Priserne starter ved 12.499 kroner.

Se testen: MacBook Pro 13″, M2

Mere til historien

Som nævnt er der ingen designændringer sammenlignet med 2020-modellen. Det betyder også, at der stadig er Touch Bar – en funktion som er på vej ud. Tastaturet er (heldigvis) stadig det virkelige gode Magic Keyboard.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Få Podimo hos Telia og Call Me

Kunder hos Telia og Call Me kan inden årets udgang få adgang til podcasttjenesten Podimo uden ekstra omkostninger.

(mere…)
Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram