De første specifikationer på Asus ROG Phone 6 er afsløret

I forbindelse med annonceringen af lanceringseventen af Asus ROG Phone 6, har Asus afsløret et par af specifikationerne på den kommende gamertelefon.

Asus Rog Phone 5s
Asus Rog Phone 5s får snart en efterfølger i ROG Phone 6 (Foto: Asus)

Asus har annonceret, at de tirsdag den 5. juli afholder ROG Phone 6: For Those Who Dare virtuelt event. Her afsløres den nyeste generation af gamertelefonen ROG Phone.

Asus snart klar med ROG Phone 6

Inden eventen er Asus ude med en officiel bekræftelse på, at ROG Phone 6 kommer med Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processoren og en Samsung AMOLED skærm. Der er ingen oplysninger omkring størrelsen på skærmen eller skærmopløsning, men det forlyder den har en opdateringshastighed på 165 Hz.

ROG Phone 6 kommer også med et nyt cooling-system, så selvom man spiller meget, burde den ikke overophede – varmeudvikling har ellers præget den seneste topmodel-processor fra Qualcomm.

Ellers er det sparsomt med oplysningerne omkring specifikationerne for nuværende. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når det bliver offentliggjort.

Foruden ROG Phone 6 oplyser Asus også, at der vil være et nyt lineup af gamingtilbehør og gamingheadsets.

Ikea og Asus’ gamingprodukter er klar i butikkerne

Pris og salgsstart er heller ikke offentliggjort endnu. Men ROG Phone 5 startede fra cirka 7.000 kroner for den billigste konfiguration.

Mere til historien

Den høje opdateringshastighed på skærmen vil give et jævnt gameplay og 165 Hz er virkelig godt.

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram