De første specifikationer på Asus ROG Phone 6 er afsløret

I forbindelse med annonceringen af lanceringseventen af Asus ROG Phone 6, har Asus afsløret et par af specifikationerne på den kommende gamertelefon.

Asus Rog Phone 5s
Asus Rog Phone 5s får snart en efterfølger i ROG Phone 6 (Foto: Asus)

Asus har annonceret, at de tirsdag den 5. juli afholder ROG Phone 6: For Those Who Dare virtuelt event. Her afsløres den nyeste generation af gamertelefonen ROG Phone.

Asus snart klar med ROG Phone 6

Inden eventen er Asus ude med en officiel bekræftelse på, at ROG Phone 6 kommer med Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processoren og en Samsung AMOLED skærm. Der er ingen oplysninger omkring størrelsen på skærmen eller skærmopløsning, men det forlyder den har en opdateringshastighed på 165 Hz.

ROG Phone 6 kommer også med et nyt cooling-system, så selvom man spiller meget, burde den ikke overophede - varmeudvikling har ellers præget den seneste topmodel-processor fra Qualcomm.

Ellers er det sparsomt med oplysningerne omkring specifikationerne for nuværende. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når det bliver offentliggjort.

Foruden ROG Phone 6 oplyser Asus også, at der vil være et nyt lineup af gamingtilbehør og gamingheadsets.

Ikea og Asus' gamingprodukter er klar i butikkerne

Pris og salgsstart er heller ikke offentliggjort endnu. Men ROG Phone 5 startede fra cirka 7.000 kroner for den billigste konfiguration.

Mere til historien

Den høje opdateringshastighed på skærmen vil give et jævnt gameplay og 165 Hz er virkelig godt.

Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Asus afslører planerne for Android 13-opdateringen

Har du en Asus smartphone, så kan du her se hvornår du kan opdatere til Android 13. Asus har afsløret deres opdateringsplaner.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram