Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

YouSee butik i Odense
Så stiger priserne igen. Denne gang indirekte (Foto: MereMobil.dk)

Yousee hævede for et halvt års tid siden priserne på deres TV-pakker. Nu vil de fra 1. juli 2022 forøge antallet af point, som kunderne skal bruge for at vælge streamingtjenster og TV-kanaler. Det skriver Ekstra Bladet.

YouSee-kunder får Viaplay i tv-pakken

Derned gælder denne ”skjulte” prisstigning altså kunder med Yousees bland-selv-produkt. Her kan kunderne købe pakker med 10, 20 eller 36 point, som kan bruges til at ”købe” forskellige tv-kanaler og streamingtjenester med.

Ifølge Ekstra Bladet betyder det, at streamingtjenesten Viaplay vil komme til at koste 8 point mod 6 point i dag.

Yousee fortæller, at det er for at følge markedsudviklingen. Eksempelvis hævede Viaplay sidste forår prisen for et abonnement hos dem selv.

- ”Vi tilpasser løbende vores produkter, så de reflekterer et streamingmarked, der bevæger sig meget hurtigt,” siger Mikkel Riis-Jørgensen, pressechef i Nuuday, til Ekstra Bladet.

Taber kunder men ikke penge

Det er spændende om det betyder, at endnu flere TV-kunder siger farvel til Yousee.

I første kvartal 2022 sagde Nuuday farvel til 21.000 TV-kunder. På grund af prisstigningerne, som måske er grunden til mange har opsagt abonnementet, så lykkedes det at holde indtjeningen pr. kunde på det samme, selvom der forsvandt abonnenter.

YouSee taber igen kunder

Mere til historien

YouSee har annonceret, at de omkring 300.000 fastnetkunder vil få en prisstigning på 12 procent pr. 1. juli 2022. Det betyder, at den månedlige pris kommer til at lyde på 184 kroner i stedet for de nuværende 164 kroner om måneden.

TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram