Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

Apple TV 4K, 2021-model
Apple TV 4K, 2021-model (Foto: MereMobil.dk)

Analytikeren Ming-Chi Kuo er ude med en ny forudsigelse. Han mener nemlig, at Apple arbejder på at lancere en ny version af Apple TV. Det skulle efter sigende ske i sidste halvdel af i år.

Ming-Chi Kuo mener, at det kommende Apple TV vil være mindre omkostningstungt for Apple, hvilket betyder, at det vil kunne have en mere konkurrencedygtig pris sammenlignet med de konkurrerende streamingmedieafspillere, som Google Chromecast, Amazon Fire TV m.m.Den nyeste version af Apple TV (Apple TV 4K) blev sat til salg i april 2021 og har A12 Bionic chippen, HDMI 2.1 og Wi-Fi 6. Den kom på markedet i 32 GB- og 64 GB-varianter og kostede henholdsvis 1.499 kroner og 1.699 kroner ved lanceringen.

Apple TV 4K får en overhaling

Sammenlignet med Chromecast er der altså langt til dens pris. Selvom Apple TV selvfølgelig giver muligheder, som Chromecast ikke gør.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der er inden længe en ny opdatering klar til Apple TV. Apple har netop frigivet "candidate versionen" af den kommende tvOS 15.5 til udviklere (og public betatestere følger snarest). Det skriver MacRumors.

Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram