Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

Apple TV 4K, 2021-model
Apple TV 4K, 2021-model (Foto: MereMobil.dk)

Analytikeren Ming-Chi Kuo er ude med en ny forudsigelse. Han mener nemlig, at Apple arbejder på at lancere en ny version af Apple TV. Det skulle efter sigende ske i sidste halvdel af i år.

Ming-Chi Kuo mener, at det kommende Apple TV vil være mindre omkostningstungt for Apple, hvilket betyder, at det vil kunne have en mere konkurrencedygtig pris sammenlignet med de konkurrerende streamingmedieafspillere, som Google Chromecast, Amazon Fire TV m.m.Den nyeste version af Apple TV (Apple TV 4K) blev sat til salg i april 2021 og har A12 Bionic chippen, HDMI 2.1 og Wi-Fi 6. Den kom på markedet i 32 GB- og 64 GB-varianter og kostede henholdsvis 1.499 kroner og 1.699 kroner ved lanceringen.

Apple TV 4K får en overhaling

Sammenlignet med Chromecast er der altså langt til dens pris. Selvom Apple TV selvfølgelig giver muligheder, som Chromecast ikke gør.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Der er inden længe en ny opdatering klar til Apple TV. Apple har netop frigivet "candidate versionen" af den kommende tvOS 15.5 til udviklere (og public betatestere følger snarest). Det skriver MacRumors.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram