DJI Mini 3 Pro kan flyve (næsten) overalt

Den nye letvægtsdrone DJI Mini 3 Pro er fyldt med fed teknologi og automatiske funktioner – også for begyndere, men du skal stadig overholde reglerne.

DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro (Foto: DJI)

Vægten på 249 gram gør DJI Mini 3 Pro særlig interessant, da den holder sig under vægtkravet til særlige dronecertifikater. Dermed kan den flyves i bymiljøer, uden at komme på kant med reglerne, oplyser DJI i en pressemeddelelse.

Du kan flyve i op til 34 minutter og styringen foregår enten med smartphonen eller en Smart Controller, der har indbygget skærm.

Den maksimale flyvehøjde er 4.000 meter og den har en flyvedistance på 18 kilometer, når den er fuldt opladet. Reglerne siger dog, at du kun må flyve i 120 meters højde maksimalt, hvilket kan sættes op i indstillingerne.

Op til 4K-videokvalitet

DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro (Foto: DJI)

Specifikationerne lægger op til, at der kan skydes ret seje optagelser, da RAW-video i op til 4K/60 fps er understøttet. Slowmotion har en kvalitet på 120 fps / 1080p – Full HD.

Producenten lover, at der kan livetransmitteres i 1080p/30 fps i op til 6 kilometers afstand, under optimale forhold.

Der kan tages billeder i både landskab- og portræt-tilstand med såkaldt ”True Vertical Shooting” og kameraet kan roteres 90 grader.

DJI Mini 3 Pro har desuden forskellige sporingssystemer, så du kan lave nogle videosekvenser, hvor du filmer dig selv.

Nybegyndere kan være med

Du behøver ikke være en avanceret dronepilot med mange timers flyvning bag dig, for at betjene DJI Mini 3 Pro.

Dronen kommer nemlig med en Mastershot-funktion, hvor nybegynderen vælger motivet og så flyver dronen ud og klarer resten.

Der er også mere avancerede tilstande, hvor dronen ”selv” klipper små sekvenser sammen, så de er klar til at dele online.

Det koster DJI Mini 3 Pro

I Danmark kommer DJI Mini 3 Pro i to versioner; med og uden controller. Salget starter den 17. maj 2022.

  • DJI Mini 3 Pro (GL): 6.499 kroner
  • DJI Mini 3 Pro (DJI RC, GL): 7.799 kroner

Se test af DJI Mini 3 Pro

Mere til historien

I Danmark er reglerne, at du ikke må flyve tættere på lufthavne end 5 kilometer og 8 kilometer til militære flyvestationer. Du må kun flyve, så længe du visuelt kan se dronen. Se mere om dronereglerne her.

Forsvaret og politiet udfaser DJI-droner
(mere…)
Stop! Læs dette før du køber en drone

Du risikerer at købe en drone, som du ikke må flyve med.

(mere…)
Dansker skal få dronerne til at flyve i Norden

Markedet for erhvervs- og privatdroner er i stor vækst, og en ny dronebutik bliver starten på ekspansionen i Norden for DJI.

(mere…)
DJI Mini 4 Pro: En STOR opgradering | Her er min test på dansk
(mere…)
DJI Mini 4 Pro er den nye standard for små droner

Dronen DJI Mini 3 Pro afløses af DJI Mini 4 Pro. Flere sensorer er blandt nyhederne.

(mere…)
DJI-droner er under beskydning

Kinesiske DJI er i modvind. DJI anklages for at være i ledtog med den kinesiske regering. Danske styrelser og politiet overhører advarslerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram