Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

Android Auto Samsung OnePlus
Android Auto har givet sort skærm hos nogle ejere af OnePlus- og Samsung-telefoner (Foto: MereMobil.dk)

Ejere af OnePlus 10 Pro og en nogle modeller i Galaxy S22- og Galaxy A-serien fra Samsung, har oplevet massive problemer med Android Auto.

Når de tilsluttede deres telefoner til Android Auto i bilen, fik de blot sort skærm.

Problemerne har floreret gennem en længere periode på blandt andet OnePlus’ supportforum, via Reddit og en del Facebook-grupper.

Hverken Samsung eller OnePlus har leveret brugbare svar eller løsninger på fejlen.

MereMobil.dk har kendskab til tilfælde, hvor producentens supportmedarbejdere, har bedt brugerne anvende det originale kabel, når de tilsluttede telefonen; et forslag som intet løste.

Det skal siges, at problemerne tilsyneladende særligt har ramt ejere af biler med Pioneer-udstyr, men overblikket er lidt tåget.

Fejlen ligger i Android Auto

Problemet for OnePlus- og Samsung-ejere ligger i Android Auto-appen fra Google.

I hvert fald har en bruger på Reddit fundet frem til, at hvis man installerer Android Auto 7.7 beta på telefonen, så forsvinder problemerne og der kommer igen liv i bilens skærm.

Du kan finde Android Auto 7.7 beta via APKMirror her.

Jeg mener: For dårligt!

På MereMobil.dk har vi hidtil ikke beskrevet problemerne med Android Auto hos OnePlus og Samsung. Det er altid svært at finde ud af, om der er tale om enkeltstående tilfælde eller hvorvidt en bruger har nogle ting på telefonen, der ikke er sat korrekt op - som foresager problemer som disse.

Det har ikke været muligt at få nogle officielle svar fra OnePlus eller Samsung omkring problemerne, der langt fra er nye.

OnePlus taler ofte meget om, hvor vigtigt deres community af brugere er for dem. Det klinger hult, når f.eks. problemerne omkring Android Auto strækker sig tilbage til marts - og OnePlus er tavse.

I det officielle community, er der ingen svar fra OnePlus i trådene. Jeg har heller ikke modtaget noget svar fra OnePlus, selvom jeg rakte ud for en uges tid tiden.

Her kommer et gratis godt råd: Hvis man markedsfører sig med, hvor vigtigt et community er, så skal man svare på henvendelserne i ens forum. Dernæst skal man ikke udlevere løsningsforslag via ens support, som reelt er ubrugelige.

Den samme mening gælder også for Samsungs vedkommende. De bryster sig bare ikke af, at have et stærkt og vigtigt community – så her er situationen lidt anderledes.

Prøv at forestille dig, at det her var en vaskemaskine, som pludselig ikke fungerede - og hvor hverken forhandlere eller producent, ville tage ansvar og kommunikere, hvornår den igen kunne vaske. Jeg ville personligt blive møg-sur.

Mere til historien

OnePlus har i sidste uge offentliggjort, at OnePlus Nord 2T er på vej. Du kan læse om Nord 2T her.

Pixel 7 Pro – mød Googles nye Android topmodel

Pixel 7 Pro og Pixel 7 er Googles nye telefoner, der begge kommer på det danske marked. Se Pixel-priser og specifikationerne.

(mere…)
Endelig i Danmark! Velkommen til Google Pixel

Pixel 7-serien kommer til Danmark, fortæller Google. Læs mere om Google Pixel her.

(mere…)
Pixel 6a – mellemprismobil fra Google

Google er klar med Pixel 6a til det danske marked. Pixel 6a opdateres indtil 2027.

(mere…)
Google klar med Nest Wifi Pro

Nest WiFi Pro er en ny og kraftigere Wi-Fi router fra Google, der understøtter Wifi 6E, hvilket betyder hurtigere hastigheder. Se den danske pris her.

(mere…)
Følg Google Pixel 7-eventen

Google lancerer nu Pixel 7 ved en stor event. Spekulationerne går på en dansk lancering. Eventen er slut.

(mere…)
Google Stadia lukker og slukker

Lidt over tre år blev det til for Google som udbyder af cloudgaming. Google Stadia lukkes ned, oplyser Google

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram