Xiaomi 12 Lite – de fulde specifikationer er lækket

Rygterne svirrer om, at Xiaomi 12-serien får endnu et medlem. Nu er specifikationerne lækket på det, som måske er den nye Lite-model.

Xiaomi 12
Xiaomi 12 får måske snart et nyt medlem i familien. Rygterne svirrer om Xiaomi 12 Lite (Foto: Xiaomi / MereMobil.dk)

Xiaomi lancerede lige inden nytåret 2021/2022 tre nye Xiaomi 12-modeller på det kinesiske marked. To af disse er nu klar til det danske marked. De lander i de danske butikker torsdag den 21. april 2022.

Aggressivt forsalg er startet på Xiaomi 12-serien

I Danmark får vi modellerne Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro, mens det kinesiske hjemmemarked også har Xiaomi 12X. Men det er ikke nok. Rygterne svirrer om en Xiaomi 12 Ultra og mens den endnu lader vente på sig, så skulle Xiaomi 12 Lite være på trapperne. Det skriver GSMArena.

Xiaomi 12 Lite ventes, at være en efterfølger til sidste års Xiaomi Mi 11 Lite 5G og Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE. Xiaomi 12 Lite er også tidligere blevet spottet på Geekbench.

Rygterne omkring Xiaomi 12 Lite er, at den har et design ala Xiaomi 12, men med en buet skærm.

Derudover ventes det, at Xiaomi 12 Lite kommer med en 6,55 tommer FHD+ AMOLED-skærm, som også understøtter 120 Hz opdateringshastighed. Batteriet er angiveligt på 4.500 mAh og understøtter 67 watts hurtigopladning. Dermed både større batteri og hurtigere opladning end tilfældet var på sidste års model.

Foruden disse opgraderinger så er lighederne store på Xiaomi 12 Lite og Xiaomi 11 Lite 5G NE. Processoren er en Snapdragon 778G og den kommer i to konfigurationer har 6/8 GB RAM og 128/256 GB lagerplads.

Kameraet er et 64 megapixels hovedkamera med OIS, 8 megapixels ultravidvinkel og 5 megapixels makrokamera. Fingeraftrykslæseren vil være under skærmen og så er frontkameraet på 16 megapixels. Der er selvfølgelig installeret Android 12 med MIUI 13 fra salgsæsken.

Xiaomi har ikke selv meldt noget officielt ud omkring Xiaomi 12 Lite, men på MereMobil.dk holder vi dig opdateret – og venter selv spændt på om den også kommer på det danske marked.

Se testen af Xiaomi 12 Pro

Mere til historien

Du kan læse mere om Xiaomi 12-modellerne, som kommer på det danske marked i denne uge.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram