Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

Qualcomm Snapdragon processor
Qualcomm Snapdragon processor kommer måske snart i en ny og hurtigere version

Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 processor er netop nu motoren i langt de fleste Android-topmodeller, men efterfølgeren kan være på vej rundt om hjørnet. Det skriver Mspoweruser.

Ifølge sydkoreanske Naver kan første enhed med Snapdragon 8 Gen 1+ processoren blive lanceret allerede i slutningen af juni eller starten af juli.

Der bliver dog ikke nævnt noget om, hvilken smartphone der vil komme med Snapdragon Gen 1+. Dermed er det rent gætværk. Dog florerer der rygter om, at en OnePlus 10 Ultra vil blive annonceret i juni/juli.

Konkurrenten til Snapdragon 8 Gen 1+ vil få direkte konkurrence fra MediaTek Dimensity 9000 processoren – og det er spændende, hvem der trækker det længste strå.

Det ventes, at Qualcomm vil annoncere Snapdrago 8 Gen 1+ i maj måned. Så måske vi allerede der bliver klogere på, hvilken smartphone som kommer først med den nye processor.

Snapdragon 8 Gen 1+ ventes at være meget lig forgængeren med hensyn til nøglespecifikationerne. Formentlig er den blot opgraderet en smule. Som det også sås fra eksempelvis Snapdragon 888 og Snapdragon 888+.

Herunder kan du se vores anmeldelse af Motorola Edge 30 Pro, hvor vi fokuserer på procesoren.

Mere til historien

Samsung Galaxy S22-modellerne er netop nu den af Android-topmodellerne, på det danske marked, som ikke har Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processoren. I stedet har Galaxy 22-modellerne Samsungs egen Exynos processor.

Android 14 kommer med understøttelse af satelittelefoni

Når Google er klar med Android 14, så bliver det med muligheden for, at smartphones kan benytte satelittelefoni.

(mere…)
Android 13 er klar til Pixel-telefoner

Google oplyser, at de nu har startet udrulningen af Android 13 til Pixel-telefonerne. Læs mere om Android 13 her.

(mere…)
Amerikansk produktion af mikrochips får gigantisk milliardstøtte

Repræsentanternes Hus i USA har vedtaget et lovforslag, som skal støtte den hjemlige produktion af mikrochips.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 2 afsløres senere på året

Qualcomm har bekræftet datoerne for Snapdragon Tech Summit i år, hvor det forventes processoren Snapdragon 8 Gen 2 præsenteres.

(mere…)
Så vild er den nye M2-chip

Apple har lanceret deres næste chip, M2-chippen. Her kan du læse mere om, hvad M2 kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram