Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

Qualcomm Snapdragon processor
Qualcomm Snapdragon processor kommer måske snart i en ny og hurtigere version

Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 processor er netop nu motoren i langt de fleste Android-topmodeller, men efterfølgeren kan være på vej rundt om hjørnet. Det skriver Mspoweruser.

Ifølge sydkoreanske Naver kan første enhed med Snapdragon 8 Gen 1+ processoren blive lanceret allerede i slutningen af juni eller starten af juli.

Der bliver dog ikke nævnt noget om, hvilken smartphone der vil komme med Snapdragon Gen 1+. Dermed er det rent gætværk. Dog florerer der rygter om, at en OnePlus 10 Ultra vil blive annonceret i juni/juli.

Konkurrenten til Snapdragon 8 Gen 1+ vil få direkte konkurrence fra MediaTek Dimensity 9000 processoren – og det er spændende, hvem der trækker det længste strå.

Det ventes, at Qualcomm vil annoncere Snapdrago 8 Gen 1+ i maj måned. Så måske vi allerede der bliver klogere på, hvilken smartphone som kommer først med den nye processor.

Snapdragon 8 Gen 1+ ventes at være meget lig forgængeren med hensyn til nøglespecifikationerne. Formentlig er den blot opgraderet en smule. Som det også sås fra eksempelvis Snapdragon 888 og Snapdragon 888+.

Herunder kan du se vores anmeldelse af Motorola Edge 30 Pro, hvor vi fokuserer på procesoren.

Mere til historien

Samsung Galaxy S22-modellerne er netop nu den af Android-topmodellerne, på det danske marked, som ikke har Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processoren. I stedet har Galaxy 22-modellerne Samsungs egen Exynos processor.

Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Qualcomm klar med ny mellemklasse-chip

Der er en ny processor klar til mellemklassetelefonerne fra Qualcomm. Vi ser nærmere på Snapdragon 7 Gen 3.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Sony Xperia 1 V får snart en stor opdatering

Inden længe kan du opdatere din Sony Xperia 1 V med en ny stor softwarepakke, der blandt andet indeholder Android 14.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram