Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

Qualcomm Snapdragon processor
Qualcomm Snapdragon processor kommer måske snart i en ny og hurtigere version

Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 processor er netop nu motoren i langt de fleste Android-topmodeller, men efterfølgeren kan være på vej rundt om hjørnet. Det skriver Mspoweruser.

Ifølge sydkoreanske Naver kan første enhed med Snapdragon 8 Gen 1+ processoren blive lanceret allerede i slutningen af juni eller starten af juli.

Der bliver dog ikke nævnt noget om, hvilken smartphone der vil komme med Snapdragon Gen 1+. Dermed er det rent gætværk. Dog florerer der rygter om, at en OnePlus 10 Ultra vil blive annonceret i juni/juli.

Konkurrenten til Snapdragon 8 Gen 1+ vil få direkte konkurrence fra MediaTek Dimensity 9000 processoren – og det er spændende, hvem der trækker det længste strå.

Det ventes, at Qualcomm vil annoncere Snapdrago 8 Gen 1+ i maj måned. Så måske vi allerede der bliver klogere på, hvilken smartphone som kommer først med den nye processor.

Snapdragon 8 Gen 1+ ventes at være meget lig forgængeren med hensyn til nøglespecifikationerne. Formentlig er den blot opgraderet en smule. Som det også sås fra eksempelvis Snapdragon 888 og Snapdragon 888+.

Herunder kan du se vores anmeldelse af Motorola Edge 30 Pro, hvor vi fokuserer på procesoren.

Mere til historien

Samsung Galaxy S22-modellerne er netop nu den af Android-topmodellerne, på det danske marked, som ikke har Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processoren. I stedet har Galaxy 22-modellerne Samsungs egen Exynos processor.

Qualcomm klar med nye Snapdragon 8+ Gen 1

Snapdragon 8+ Gen 1 og Snapdragon 7 Gen 1 er to nye processorer fra Qualcomm til henholdsvis high-end og midrange.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Qualcomm bekræfter Snapdragon-event

KORT NYT: Rygterne har svirret om, at Qualcomm ville afholde et Snapdragon-event i denne måned. Det er nu bekræftet.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram