EPOS H3PRO Hybrid kommer nu i nye farver

Gaming-headsettet med de mange anvendelsesmuligheder og gode lyd, kommer nu i to nye farver.

H3PRO Hybrid White_on surface_dark
Dansk ejede har præsenteret deres H3PRO Hybrid i 2 nye farver (Foto: Epos)

Tilbage i marts tog jeg et nærmere kig på EPOS H3 Hybrid. Det er et gaming-headset med mulighed for samtidig forbindelse til flere kilder via kabel og Bluetooth. Jeg faldt især for den gode lyd og et design, der gjorde, at jeg endte med at bruge hovedtelefonerne til meget mere end gaming.  

Den gang endte jeg på karakteren 5 ud af 6 stjerner og absolut anbefalelsesværdigt. Du kan læse min test af Epos H3 Hybrid her.

Pro model i nye farver

Der findes også en variant af H3 med en medfølgende dongle, der muliggør trådløs forbindelse til for eksempel PlayStation 4 og 5 oveni de førnævnte forbindelsesmuligheder, kaldet H3PRO Hybrid. Og det er dette headset, der nu kommer i to nye farver.

Da jeg testede H3 bifaldt jeg det diskrete design, men jeg er med på, at det er et gaming-headset og et mere sprælsk farvevalg kan være passende. Og det tilbyder EPOS nu med de to nye farver Ghost White og Racing Green.

H3PRO Hybrid Green_on surface
De to nye farver giver nyt liv til designet på det ellers nydeligt designede headset (Foto: EPOS)

De nye farver falder godt i tråd med designet og giver noget kant og friskhed, uden at blive for vildt og ødelægge mulighederne for at bruge headsettet i andre situationer end gaming.

Man kan mene, at der ikke er meget kød på en nyhed om nye farver, men jeg ser det også som mulighed for at minde om hvor godt et headset Epos H3 Hybrid er. Og at der findes andre gaming-headsets derude end dem fra Razer, SteelSeries og HyperX.

De mange forbindelsesmuligheder og den gode komfort og lyd giver en bred vifte af anvendelsesmuligheder, inklusiv seriøs musiklytning. Og så gør det jo ikke noget at EPOS både er dansk ejet og designet.

EPOS H3PRO Hybrid er allerede sat til salg og den vejledende pris er 1.999 kroner.  

Mere til historien

EPOS er resultatet af et samarbejde mellem Sennheiser og koncernen Demant, der har hovedkvarter i København og bygger på mere end 115 års erfaring inden for lyd-og høreteknologi.

Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Advarer mod falske AirPods

En ny funktion i din iPhone vil fremover advare om falske AirPods.

(mere…)
Jabra opdaterer headset – Elite 5

Jabra har omtrent fordoblet prisen, men Jabra Elite 5 har én funktion, som du ikke får i lavprisudgaven.

(mere…)
AirPods Pro kommer i ny opgraderet version

Apple har fremvist et nyt sæt AirPods Pro (2. generation), der ligner sig selv - men har flere forbedringer end første generation.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram