EPOS H3PRO Hybrid kommer nu i nye farver

Gaming-headsettet med de mange anvendelsesmuligheder og gode lyd, kommer nu i to nye farver.

H3PRO Hybrid White_on surface_dark
Dansk ejede har præsenteret deres H3PRO Hybrid i 2 nye farver (Foto: Epos)

Tilbage i marts tog jeg et nærmere kig på EPOS H3 Hybrid. Det er et gaming-headset med mulighed for samtidig forbindelse til flere kilder via kabel og Bluetooth. Jeg faldt især for den gode lyd og et design, der gjorde, at jeg endte med at bruge hovedtelefonerne til meget mere end gaming.  

Den gang endte jeg på karakteren 5 ud af 6 stjerner og absolut anbefalelsesværdigt. Du kan læse min test af Epos H3 Hybrid her.

Pro model i nye farver

Der findes også en variant af H3 med en medfølgende dongle, der muliggør trådløs forbindelse til for eksempel PlayStation 4 og 5 oveni de førnævnte forbindelsesmuligheder, kaldet H3PRO Hybrid. Og det er dette headset, der nu kommer i to nye farver.

Da jeg testede H3 bifaldt jeg det diskrete design, men jeg er med på, at det er et gaming-headset og et mere sprælsk farvevalg kan være passende. Og det tilbyder EPOS nu med de to nye farver Ghost White og Racing Green.

H3PRO Hybrid Green_on surface
De to nye farver giver nyt liv til designet på det ellers nydeligt designede headset (Foto: EPOS)

De nye farver falder godt i tråd med designet og giver noget kant og friskhed, uden at blive for vildt og ødelægge mulighederne for at bruge headsettet i andre situationer end gaming.

Man kan mene, at der ikke er meget kød på en nyhed om nye farver, men jeg ser det også som mulighed for at minde om hvor godt et headset Epos H3 Hybrid er. Og at der findes andre gaming-headsets derude end dem fra Razer, SteelSeries og HyperX.

De mange forbindelsesmuligheder og den gode komfort og lyd giver en bred vifte af anvendelsesmuligheder, inklusiv seriøs musiklytning. Og så gør det jo ikke noget at EPOS både er dansk ejet og designet.

EPOS H3PRO Hybrid er allerede sat til salg og den vejledende pris er 1.999 kroner.  

Mere til historien

EPOS er resultatet af et samarbejde mellem Sennheiser og koncernen Demant, der har hovedkvarter i København og bygger på mere end 115 års erfaring inden for lyd-og høreteknologi.

Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram