Alle nye Volvo-modeller opdateres

En ny softwareopdatering der når over 190.000 kunder gør det blive muligt at modtage opdateringer af bilernes komplette operativsystem.

Volvo XC90 Recharge interior
Volvo vil gøre det muligt for alle nye modeller at modtage OTA opdateringer (Foto: Volvo)

Volvo vil cementere deres position som en af de ledende indenfor over-the-air opdateringer af bilernes software. På den måde vil Volvo gøre de solgte biler bedre og bedre.

Det gør Volvo ved at følge op på den teknologi de allerede benytter i deres elbiler. Nu får også de seneste XC90, S60 og V60 modeller glæde af muligheden. Det vil sige at Volvos portefølje af biler fra modelåret 2023 vil kunne modtage OTA-opdateringer af hele bilens operativsystem.

Opdateringen kommer via bilernes indbyggede mobilforbindelse.

Med den seneste opdatering, der udkommer i denne uge, får Volvo ejerne en opdatering af deres infotainmentsystem til den nyeste Android Automotive OS, Android 11. Det giver adgang til nye app-kategorier i Google Play store, inklusiv navigation, opladning og parkering, mens man forventer at videostreaming bliver tilføjet senere på året.

Ydermere byder den nye opdatering på bedre strømstyring, ved at holde batteritemperaturen ved et passende niveau på både kolde og varme dage og på den måde booste kørselsrækkevidden.

Volvo XC90 Recharge
Volvo vil tilbyde deres infotainmentsystem med Android Automotive i alle nye modeller (Foto: Volvo)

Volvo afslørede også i dag, at de vil tilbyde deres infotainmentsystem med Google services som for eksempel Google Maps og Google Assistant, indbygget i alle nye modeller.

Mere til historien

Android Automotive blev introduceret i 2017 og er udviklet af Google og Intel, i samarbejde med bilproducenter som Volvo og Audi. I modsætning til Android Auto er Android Automotive et komplet operativsystem, der ikke er afhængig af en mobiltelefon for at fungere.  

Elbiler stod for mere end en femtedel af bilsalget i EU

I august stod elbilerne for første gang for over 20 procent af salget.

(mere…)
Analyse: Afskibningen af elbiler stiger - igen

Afskibningen af eldrevne køretøjer vil i 2024 være steget med cirka 60 procent på to år.

(mere…)
Tesla dumper priserne igen – denne gang på luksusmodellerne

Så skete det igen! Tesla har nemlig sænket priserne på deres luksusmodeller Model S og Model X med op til 20 procent.

(mere…)
Nu er ny Tesla Model 3 officiel

Tesla har lanceret den nye Model 3 og dermed offentliggjort billeder, danske priser og specifikationer på den nye model.

(mere…)
Tesla Model 3 Highland spottet på de tyske veje

SE BILLEDER: Den nye Tesla Model 3 Highland er netop set på de tyske motorveje.

(mere…)
Alle elbiler kan lade gratis i dag

Tesla fejrer 10-års dagen for åbningen af de første Supercharger-ladestationer i Europa. Derfor tilbydes ALLE elbiler gratis opladning hele dagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram