OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

OnePlus 10 Pro
OnePlus 10 Pro er endelig klar til danskerne. Den lander i handlen 5. april 2022 (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus 10 Pro er egentlig ikke en ny telefon. Faktisk blev den præsenteret på det kinesiske marked tilbage i januar 2022.

Her god tre måneder senere er den nu klar til det danske marked.

Telefonen kommer med anden generation af Hasselblad kamera til mobilen og Snapdragon 8 Gen 1 processoren fra Qualcomm.

Du får en 6,7 tommer QHD-skærm og lynhurtig opladning. OnePlus 10 Pro understøtter nemlig den hurtige 80 watts hurtigopladning, som på blot 15 minutter kan give strøm nok til en hel dag. En fuld opladning af det 5.000 mAh batteri tager 32 minutter, hvis du bruger opladeren fra salgspakken.

ANMELDELSE: Læs testen af OnePlus 10 Pro her

Nyt kamera med mange farver

Kameraet adskiller sig blandt andet ved, at ultravidvinkel-kameraet har en synsvinkel på 150 grader, hvilket er op til fire gange bredere end konkurrenternes. Derudover har det også "OnePlus Billion Color Solution", der gør det muligt at anvende Hasselblad Natural Color Calibration på mere end en milliard farver.

Det betyder kort og godt, at hvert af de tre bagsidekameraer på OnePlus 10 Pro er i stand til at optage i fuld 10-bit farvekvalitet og behandle 64 gange flere farver end smartphones, der skyder med 8-bit farver, skriver OnePlus i materialet.

Det koster OnePlus 10 Pro i Danmark

OnePlus 10 Pro lander i handlen allerede i næste uge. Den officielle salgsstart er 5. april 2022, men du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar af OnePlus 10 Pro.

OnePlus 10 Pro er præinstalleret med OxygenOS 12.1 baseret på Android 12 og er tilgængelig i farverne Volcanic Black og Emerald Forest. Her er priser og konfigurationer:

  • 8 GB RAM / 128 GB lagerplads: 7.299 kroner
  • 12 GB RAM/ 256 GB lagerplads: 7.999 kroner

Du kan desuden købe OnePlus Buds Pro til 1.199 kroner, som netop er klar i den nye farve Radiant Silver.

Læs mere om OnePlus 10 Pro her.

Se testen af OnePlus 10 Pro her

Mere til historien

Skærmen på OnePlus 10 Pro har 120 Hz opdateringshastighed med optimeret LTPO-teknologi, hvilket gør den også er rigtig god som gamertelefon.

Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 – specifikationerne er lækket

Ikke overraskende så ventes det, at OnePlus vil lancere en ny generation af deres Nord CE-serie. Rygterne svirrer om en OnePlus Nord CE 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram