Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

Nokia C2 2nd Edition (Foto: Nokia / HMD Global)
Nokia C2 2nd Edition blev præsenteret sammen med Nokia C21 Plus under Mobile World Congress 2022 (Foto: Nokia / HMD Global)

Flere budgetvenlige telefoner er det, som har fokus hos HMD Global. Sådan lyder det i hvert fald fra firmaet bag Nokia-brandet. Der i samme omgang oplyser, at der ikke lige er nogen nye topmodeller på vej. 

Nokia var også særligt stille under Mobile World Congress 2022 og lancerede kun budgetvenlige telefoner fra deres C-serie til verdens største mobilkonference, som netop er afholdt. Tidligere i år lancerede de nogle G-serie modeller, der også er budgetvenlige.

Nye billige Nokia C-modeller kan købes nu

Efter lanceringen af de nye Nokia C-modeller havde Android Authority muligheden for at tale med Adam Ferguson, HMD’s Head of Product Marketing Global, der oplyser, at en Nokia-topmodel ikke er aktuel i øjeblikket.

-”Making an $800 phone doesn’t make sense for us at the moment,” lød det helt præcist fra Adam Ferguson til Android Authority.

Dermed tyder det altså ikke på, at vi skal forvente en ny topmodel fra HMD Global i nær fremtid. Adam Ferguson tilføjede også, at HMD Global ikke ønsker at indgå i den ”specifikations-krig”, som der er mellem de andre producenter. I stedet vil HMD Global stå for noget anderledes. 

Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Det tyder på, at det er den rigtige strategi for HMD Global, der nu har haft seks kvartaler i streg, hvor de har haft overskud. 

HMD Global har generelt også et stort fokus på, at telefonerne er godt bygget og holdes vedlige længe med sikkerheds- og softwareopdateringer.

SE OGSÅ: Se udvalget af Nokia hos Call me Sponseret link

Mere til historien

Nokia har ikke været førende siden HMD Global overtog brandet, men de har været den ottende største smartphone-producent. På nuværende tidspunkt er de nede på 11. pladsen.

Pink Barbie Flip-telefon kommer til sommer

HMD annoncerede ved Mobile World Congress et samarbejde med Mattel og afslørede ”Barbie-mobilen”.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram