Høje forventninger til salgstallene på iPhone SE (2022)

iPhone SE (2022) er landet i butikkerne og der er høje forventninger til salget af den – højere end der var til forgængeren iPhone SE (2020).

iPhone SE (2022), 3rd gen
iPhone SE, 2022-model, venets at bliver solgt i 30 millioner styks alene i år (Foto: MereMobil.dk)

Apple har netop sendt deres seneste generation af iPhone SE på markedet. iPhone SE (2022) er landet i butikkerne i dag og forventningerne til salget er høje.

Generelt har iPhone SE-modellerne været populære hos mobilkøberne og det ventes også at være tilfældet med den nye generation.

Da iPhone SE (2020) kom på markedet i april 2020 var forventningen fra analytikere, at den ville blive solgt i 25 millioner eksemplarer det første år. Men forventningen til iPhone SE (2022) er højere. Her forventer analytikere nemlig, at den vil blive solgt i 30 millioner eksemplarer i år.

Ifølge 9to5mac skulle Apple have de første fem millioner eksemplarer klar til salg de første to uger. Og Apple skulle selv forvente at sælge 11 millioner eksemplarer i det kommende kvartal (april – juni 2022).

Modsat iPhone SE (2020) så har dette års model 5G-understøttelse, hvilket formentlig også vil tiltale mange. Prismæssigt koster den 3.999 kroner uden abonnement.

iPhone driver 5G frem til rekord

Hvis du læser anmeldelserne af iPhone SE (2022) fra mange udenlandske anmeldere og anmeldelsen på MereMobil.dk, så kan du også se, at det bestemt ikke er en telefon, som du går galt i byen med.

ANMELDELSE: iPhone SE | kompakt budgetmobil med superkræfter

Mere til historien

Oplysninger fra Digitimes Research viser også, at den nye iPhone SE, samt nye 5G-mobiler fra Samsung og flere kinesiske producenter vil være med til at booste salget af 5G-telefoner udenfor det kinesiske marked i år.

Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre
(mere…)
Har din iPhone dårlig batteritid efter opdatering? Her er (måske) svaret
(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram