Høje forventninger til salgstallene på iPhone SE (2022)

iPhone SE (2022) er landet i butikkerne og der er høje forventninger til salget af den – højere end der var til forgængeren iPhone SE (2020).

iPhone SE (2022), 3rd gen
iPhone SE, 2022-model, venets at bliver solgt i 30 millioner styks alene i år (Foto: MereMobil.dk)

Apple har netop sendt deres seneste generation af iPhone SE på markedet. iPhone SE (2022) er landet i butikkerne i dag og forventningerne til salget er høje.

Generelt har iPhone SE-modellerne været populære hos mobilkøberne og det ventes også at være tilfældet med den nye generation.

Da iPhone SE (2020) kom på markedet i april 2020 var forventningen fra analytikere, at den ville blive solgt i 25 millioner eksemplarer det første år. Men forventningen til iPhone SE (2022) er højere. Her forventer analytikere nemlig, at den vil blive solgt i 30 millioner eksemplarer i år.

Ifølge 9to5mac skulle Apple have de første fem millioner eksemplarer klar til salg de første to uger. Og Apple skulle selv forvente at sælge 11 millioner eksemplarer i det kommende kvartal (april – juni 2022).

Modsat iPhone SE (2020) så har dette års model 5G-understøttelse, hvilket formentlig også vil tiltale mange. Prismæssigt koster den 3.999 kroner uden abonnement.

iPhone driver 5G frem til rekord

Hvis du læser anmeldelserne af iPhone SE (2022) fra mange udenlandske anmeldere og anmeldelsen på MereMobil.dk, så kan du også se, at det bestemt ikke er en telefon, som du går galt i byen med.

ANMELDELSE: iPhone SE | kompakt budgetmobil med superkræfter

Mere til historien

Oplysninger fra Digitimes Research viser også, at den nye iPhone SE, samt nye 5G-mobiler fra Samsung og flere kinesiske producenter vil være med til at booste salget af 5G-telefoner udenfor det kinesiske marked i år.

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram