Din næste iPhone kommer måske fra Indien

Din næste iPhone vil i nærmeste fremtid meget vel være samlet i Indien.

iPhone 13 Pro
En ny fabrik i Indien starter med at producere iPhone 12. Senere iPhone 13 - telefonen på billedet (Foto: Apple)

Mens Apples produktion er presset i den kinesiske storby Shenzhen på grund af kinesernes benhårde nedlukning på grund af udbrud af coronavirus, så ser det ud til, at den amerikanske tech-gigant får produktionen op, at køre andet steds.

Det er det indiske engelsksprogede business-dagblad The Economic Times, som peger på, at Indien kan blive Apples foretrukne produktionssted.

Således er en af ​​Apples største produktionsentreprenører, taiwanske Pegatron, klar til at begynde at samle iPhones på deres nye og første fabrik i Indien, rapporterer The Economic Times.

Pegatrons nye iPhone-fabrik vil formentlig være klar til at køre inden udgangen af ​​april. I første omgang forventes det, at Pegatron vil begynde at samle iPhone 12-enheder.

Dog mener The Economic Times, at der kun vil gå nogle få måneder før iPhone 13-serien også vil blive samlet i Indien.

Avisen skriver, at Pegatron i løbet af det næste års tid vil ansætte intet færre end 6.000 eller flere personer på fabrikken.

Skal eksportere iPhones

The Economic Times peger samtidig på, at Pegatrons nye fabrik adskiller sig fra lignende fabrikker i Indien ved, at en stor procentdel af de iPhones, der vil blive samlet på fabrikken, vil blive eksportet.

Indtil nu er næsten 70 procent af de iPhones, der er blevet fremstillet i Indien også blevet solgt i Indien.

Indien er vel at mærke verdens næststørste marked for smartphones, mens Pegatron bliver den tredje iPhone-producent i Indien - de to andre er Foxconn og Wistron, der ligesom Pegatron har base i Taiwan.

Apple foretager således et markant skifte, som ligger i lige linje med det pres USA i øjeblikket ligger på Kina, der har kritiseret de sanktioner, som Vesten har indført mod Rusland efter invasionen af Ukraine.

Med en øget øremærket produktion til eksport er der en god chance for, at de indisk-samlede iPhones ikke kun når markedet i USA, men også Europa og dermed Danmark inden for den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: Sådan er Apples nyeste og billigste iPhone

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Apples interesse for Indien kommer ikke ud af det blå. Således oplevede Apple i 2021 en massiv vækst på intet mindre end 108 procent i Indien, hvilket betød at Apple blev landets hurtigst voksende smartphone-mærke.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram