Foxconn producerer igen Apple-produkter

Den lockdown som i starten af ugen ramte Shenzhen, løftes gradvist. Foxconn atter har genstartet produktionen, hvilket gavner Apple-kunderne.

Apple logo
Det er uvist om lockdown i Shenzhen kommer til at betyde forsinkelser på Apple-produkter (Foto: MereMobil.dk)

Apples produktion i Shenzhen blev beordret stoppet, da et udbrud af coronavirus betød, at hele techbyen lukkede ned.

LÆS OGSÅ: Lockdown stopper verdensproduktion af elektronik

Nedlukningen skulle have varet til søndag (20. marts 2022), men regeringen har givet fabrikken Foxconn dispensation til at benytte samme ”lukkede kredsløb”, som også virksomheder tidligere i pandemien fik lov til.

Dette ”lukkede kredsløb” betyder, at medarbejderne bor på stedet i en firmabolig og kan bevæge sig mellem bolig og fabrik uden at forlade området.

Det er uvist, hvilke Apple-produkter Foxconn producerer på de to fabrikker i Shenzhen, men Foxconn er den største producent af iPhone. Derfor kan det store lockdown og den efterfølgende omlægning betyde forsinkelser på Apple-produkter.

Medarbejdere afhentes i busser

Den kinesiske regering kæmper netop nu med at begrænse omfanget af nye udbrud med omikron-varianten.

Dette gør de med flere lockdowns samt de ”lukkede kredsløb”. Denne version findes også i en løsere udgave, hvor medarbejdere afhentes af specielle firma-busser, der transporterer medarbejdere mellem hjem og arbejde, så de undgår kontakt med andre udefra.

Det er uvist om det nyeste lockdown kommer til at betyde noget i forhold til leveringsproblemer. Foxconn skulle angiveligt være begyndt at benytte backup-fabrikker udenfor Shenzhen for at reducere produktionstabet.

Mere til historien

Alt imens produktionen kan blive ramt, så har Apple netop præsenteret nye produkter - både iPad Air, Mac Studio, iPhone 13-modellerne i ny farve og iPhone SE (2022).

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram