Foxconn producerer igen Apple-produkter

Den lockdown som i starten af ugen ramte Shenzhen, løftes gradvist. Foxconn atter har genstartet produktionen, hvilket gavner Apple-kunderne.

Apple logo
Det er uvist om lockdown i Shenzhen kommer til at betyde forsinkelser på Apple-produkter (Foto: MereMobil.dk)

Apples produktion i Shenzhen blev beordret stoppet, da et udbrud af coronavirus betød, at hele techbyen lukkede ned.

LÆS OGSÅ: Lockdown stopper verdensproduktion af elektronik

Nedlukningen skulle have varet til søndag (20. marts 2022), men regeringen har givet fabrikken Foxconn dispensation til at benytte samme ”lukkede kredsløb”, som også virksomheder tidligere i pandemien fik lov til.

Dette ”lukkede kredsløb” betyder, at medarbejderne bor på stedet i en firmabolig og kan bevæge sig mellem bolig og fabrik uden at forlade området.

Det er uvist, hvilke Apple-produkter Foxconn producerer på de to fabrikker i Shenzhen, men Foxconn er den største producent af iPhone. Derfor kan det store lockdown og den efterfølgende omlægning betyde forsinkelser på Apple-produkter.

Medarbejdere afhentes i busser

Den kinesiske regering kæmper netop nu med at begrænse omfanget af nye udbrud med omikron-varianten.

Dette gør de med flere lockdowns samt de ”lukkede kredsløb”. Denne version findes også i en løsere udgave, hvor medarbejdere afhentes af specielle firma-busser, der transporterer medarbejdere mellem hjem og arbejde, så de undgår kontakt med andre udefra.

Det er uvist om det nyeste lockdown kommer til at betyde noget i forhold til leveringsproblemer. Foxconn skulle angiveligt være begyndt at benytte backup-fabrikker udenfor Shenzhen for at reducere produktionstabet.

Mere til historien

Alt imens produktionen kan blive ramt, så har Apple netop præsenteret nye produkter – både iPad Air, Mac Studio, iPhone 13-modellerne i ny farve og iPhone SE (2022).

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram