Samsung er klar med endnu et Galaxy Unpacked event

Kun lidt over en uge efter Samsung afholdte deres sidste Galaxy Unpacked event, melder de ud at et nyt er på vej. Det er uklart, hvad de har at vise frem denne gang, men vi har et par bud.

Samsung er klar med et nyt Galaxy Unpacked event den 27. februar 2022 (foto: Samsung)

Det er ikke mange dage siden Samsung sidst gik på scenen for at præsentere deres Galaxy S22 serie. Samtidig fremviste de også deres nye Galaxy Tab S8 tablet serie.

Nu ser det ud til at de er klar med flere nyheder, skriver Android Authority. Det næste event vil blive afholdt 27. februar kl. 19.00, hvilket er samtidig med at der afholdes Mobile World Congress i Barcelona. Dette afholdes nemlig i dagene 28. februar til 3. marts 2022.

Samsungs Galaxy Unpacked vil lige som de sidste par år, være en virtuel begivenhed der kan følges live på deres YouTube kanal og på Samsung.com.

Hvad kan vi forvente at se

Det store spørgsmål er så, hvad kan vi forvente at se. Det er sandsynligvis ikke telefoner eller tablets denne gang, da vi lige har set deres bud på disse ved sidste event.

Og den foldbare Galaxy Z serie bliver som oftest først fremvist i sidste halvdel af året, hvor de typisk også lancerer nye smartwatches.

Bruger vi udelukkelsesmetoden, er det så et ret sikkert bud at det bliver Windows laptops og Chromebooks der bliver vist frem ved denne anden omgang af Galaxy Unpacked 2022.

Der er selvfølgelig også muligheden for at Samsung overrasker med uventede produkter. Vi sidder under alle omstændigheder klisteret til skærmen når eventet løber af stablen.

Mere til historien

Samsung laver nogen rigtig fine computere. Men med Samsung DeX funktonen, der har været at finde i Samsungs telefoner siden Galaxy S10 serien, har du faktisk båret rundt på en lille bærbar computer i lommen hele tiden. Det har John G kigget nærmere på her.

Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram