På Legaldesk.dk kan du selv oprette juriske dokumenter

Juridiske dokumenter som ægtepagt, lejekontrakt eller samværsaftaler kan let og enkelt oprettes på legaldesk.dk.

Computer
Du kan oprette din eegne juriidiske dokumenter på legaldesk.dk uden at have en baggrund som jurist (Foto: Jeshoots.com)

Et opgør med status quo

Annoncørbetalt indhold

Den danske advokatbranche er præget af stilstand. Og det er der en god grund til. Eet er nemlig klart i advokaternes egen interesse at opretholde den gate keeper-position, som de til stadighed har.

For hvem har lyst til at ens arbejde bliver overflødiggjort i takt med den digitale automatisering? 

Ikke desto mindre er det den vej, vores verden bevæger sig og det har mange fordele. Ikke mindst for slutbrugeren – privatpersoner og erhvervsdrivende i Danmark. 

Når Legaldesk.dk tilbyder automatisering af juridiske produkter, betyder det nemlig, at brugeren kan få samme sikkerhed og kvalitet til en langt lavere pris og med det samme. Brugeren er altså ikke nødsaget til at betale dyrere advokatsalærer eller være afhængig af advokatens kontortid og kalender. 

Dansk legaltech-virksomhed gør jura nemt

På virksomhedens digitale platform, Legaldesk.dk, kan man som bruger selv oprette sine juridiske dokumenter.

Hvis man stiller sig skeptisk overfor det faktum at “almindelige mennesker”, altså personer uden forudsætninger for at vide noget om jura, selv kan lave sine egne dokumenter, er det kun logisk. Men der er en indlysende grund til at dette kan lade sig gøre; kombinationen af kunstig intelligens og erfaring fra nogle af Danmarks største advokatkontorer. 

De to stiftere oplevede i deres tid som traditionelle advokater, at langt de fleste har de samme behov. Derfor kunne man automatisere en stor del af processen, når der skulle udarbejdes juridiske dokumenter. Samtidig kunne man med kunstig intelligens lave en formular, der tilpassede sig brugerens behov. 

Tilsammen udgør denne kombination to af tre grundpiller i virksomheden, der derudover også har et stærkt fokus på at formidle i øjenhøjde. Dette gør nemlig at “almindelige mennesker” har en reel chance for at forstå konteksten for deres juridiske behov og hvilke muligheder de har. 

Sådan gør du

Når du skal oprette et dokument – eksempelvis en ægtepagt eller et beslutningsreferat – går du ind på legaldesk.dk og finder produktet i menuen. Herefter kan du enten læse om produktet, dets begrænsninger og muligheder, eller du kan gå direkte til formularen. Den udfylder du med dine oplysninger. 

Det tager mellem 5-15 minutter, afhængigt af produktet, og først når du er færdig, betaler du. Så snart betaling er gennemført, får du dit/dine færdige dokumenter. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram