Donald Trumps app ”Truth Social” klar til iOS og Android

Truth Social er navnet på et nyt socialt medie. Donald Trump står bag en konkurrent til blandt andet Twitter.

Donald Trump avis
Truth Social er navnet på Donald Trumps nye sociale medie (Foto: Gerd Altmann)

Den tidligere amerikanske præsident, Donald Trump, er klar med en app. Den nye app er et forsøg på, at skabe et nyt social medie. 

Truth Social, der er navnet på det nye sociale medie, skal være en konkurrent til blandt andet Twitter. Det skriver nyhedsbureauret Reuters. 

Mandag morgen (dansk tid) downloadede de første brugere den nye app. Men den er i skrivende stund ikke tilgængelig i den danske App Store eller Google Play Store.

Om appen kommer herhjemme på et senere tidspunkt, er uvist. 

I USA kom appen dog godt fra start på dag ét, hvor den strøg ind på førstepladsen over blandt andet TikTok. Det skriver Financial Times

Brugerne, der registrerede sig, blev mødt af en besked, som fortalte, at man kom på venteliste på grund af massiv efterspørgsel. Derefter fulgte ordlyden: ”We love you, and you’re not just another number to us.”

Donald Trump har tidligere været “banned” (blokeret) fra Twitter, Facebook og YouTube, så hans modtræk er umiddelbart bare, at forsøge at lave sit eget sociale medie.

Mere til historien

Der skal en del til, at konkurrere mod de store sociale medier. Eksempelvis Facebook har 18 år på bagen og dermed også en massiv historik, samt mange brugere på verdensplan. Det kræver derfor en del af et nyt socialt medie, hvis det skal “få fodfæste”.

Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu kan du slette Threads uden Instagram ryger med

Der er nu mulighed for at Threads-brugere kan slette deres konto, uden Instagram også bliver slettet.

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Facebook og Instagram klar med betaling

Der har været mange rygter og spekulationer længe, men nu er den sikker. Fra 1. november 2023 kan du betale for Facebook og Instagram.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram