Smartwatch fra Google kan blive realitet i maj måned

Rygterne svirrer om, at Google er på vej med deres eget bud på et smartwatch. Holder rygterne stik vil det blive præsenteret til Google I/O.

Der har igennem årene været flere rygter om, at Google var klar med et smartwatch. Det tyder måske på, at der denne gang er noget om det.

Sidste måned forlød det, at Google ville komme med et smartwatch i løbet af 2022. Og nu er der lidt nyt fra rygtebørsen om det længe ventede Google-smartwatch.

Kommer i maj

Twitter-brugeren Jon Prosser mener nemlig at kende datoen for præsentationen af det kommende smartwatch fra Google. Jon Prosser nævner datoen 26. maj 2022.

Dette kan passe med, at det præsenteres i forbindelse med Google I/O, der ofte afholdes i maj. Det skriver Engadget.

Rund skærm og farvede remme

I sin post på Twitter viser Jon Prosser også et billede af det, som altså ventes at være Googles kommende smartwatch. Holder disse billeder stik, så er der tale om et ur med forskellig farvede remme og en rund skærm.

Google har tidligere købt Fitbit og det tyder også på, at de vil gøre brug af nogle af de features, som kendes fra de forskellige Fitbit-enheder.

Forventningen er, at Googles smartwatch skal vise, hvad Wear OS kan og forsøge at være en konkurrent til Apple Watch, der fortsat er markedsleder på markedet for smartwatches. 

Salgsstarten, specifikationerne, pris og andre oplysninger er endnu ukendte. Det er navnet på uret også, men tidligere har der været rygter om Pixel Watch.

Googles Pixel 6 – nye rygter

MereMobil.dk holder dig opdateret, selvom det måske ikke er aktuelt for vores markedsområde, da Googles Pixel-produkter normalt ikke lanceres officielt herhjemme.

Mere til historien

Der svirrer også rygter om en ny smartphone fra Google, der måske får navnet Pixel 6a. Denne vil formentlig få samme Tensor-processor, som Pixel 6 har.

Læs også:
Google er klar med testversion af Android til større skærme

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram