Masser af spændende nyheder på vej fra Google

Selvom Google har trukket sig fra CES 2022 på grund af COVID-19, afholder det dem ikke fra at komme med gode nyheder til Android folket.

Google vil forbedre samspillet mellem Android enheder.

En af fordelene ved Android er at brugeren kan vælge og vrage mellem utallige mærker og få de enheder der passer bedst til dem. Det er en stor fordel, men kan også give udfordringer når det kommer til at få disse enheder til at spille sammen.

Det vil Google ændre på og en af nyhederne er at de vil udvide deres Fast Pair funktion til også at dække Chromebooks og Google TV. Så det nu bliver lettere at parre bluetooth enheder og skifte mellem enheder.

Det kommer også til at betyde at du kan opsætte din nye Chromebook med din Android telefon, så du straks har adgang til alt din information som for eksempel Google login og Wi-Fi password.

Det skal også være lettere at låse sine enheder op. Og hvor det indtil nu har været muligt at låse sin Chromebook op med telefonen, bliver det nu også muligt at benytte et Wear OS smartwatch til det formål.

Lås bilen op med mobilen

Noget andet man kan låse op med telefonen, er BMW biler der understøtter digital bilnøgle. Senere på året bliver det muligt, på telefoner med Ultra Wideband, at låse bilen op helt uden tage telefonen op af lommen. Google arbejder på at få digitale bilnøgler ud til flere telefoner og bilproducenter.

3 bilgadgets du ikke vil undvære

Der arbejdes også på en ny teknologi til Bluetooth hovedtelefoner, der skal gøre dem i stand til at automatisk at skifte til den enhed du lytter til. Således bliver det muligt hvis du ser en film på din tablet og du modtager et opkald på din telefon, vil filmen pause og lyden skifte til telefonen. Når opkaldet så slutter, flytter lyden tilbage til tabletten og videoen starter igen.

Endnu en nyhed på lydsiden er spatial audio. En feature vi kender fra bland andet Apples AirPods, der gør at lyden flytter sig i hovedtelefonerne når man drejer hovedet.

Phone Hub på Chromebooks får også lidt nyheder. Her bliver det nu muligt at benytte de chat apps du har på din telefon, uden at skulle installere dem på din Chromebook.

Er du mere til Windows end Chrome OS, skal du heller ikke snydes. Hvis du for eksempel parrer din Android telefon med din computer via Fast Pair, vil du hurtigt kunne opsætte Bluetooth enheder, synkronisere beskeder og dele filer med Nearby Share.

Det lyder til at blive et spændende år på Android fronten. Så nu er det bare at væbne sig med tålmodighed og vente på nyhederne kommer til vores enheder i løbet af året.

Mere til historien.

En af telefonerne vi forventer at kunne opleve nyhederne fra Google på, er Samsungs kommende Galaxy S22 Ultra, som forventes at blive afsløret i løbet af februar.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram