Minuddannelse var gået ned

Hjemmeskolen fik i dag en dårlig start da platformen Minuddannelse gik i sort for mange elever.

Tavle, skole, undervisning
Minuddannelse fungerede ikke optimalt onsdag morgen (15. december 2021) (Foto: Gerd Altmann)

OPDATERET: Minuddannelse.net kører igen. Det oplyser KMD til MereMobil.dk. Hvis systemet hænger kan man med fordel prøve at logge helt ud og efterfølgende logge ind igen.


Oprindelig artikel:

Minuddannelse.net fungerer ikke. Eleverne kan ikke hente informationer og materialer ud af systemet.

Fejlen bekræftes af driftsinfo-siden for Minuddannelse: “Der kan i øjeblikket opleves langsom drift – vi er i fuld sving med at løse udfordringen’.

MereMobil.dk er i dialog med KMD for at få mere information om problemet, udsigterne for normal drift og hvor mange at fejlen har ramt.

Fejlen var kritisk, da det netop var i dag, at alle hjemsendte elever skal undervises derhjemme som følge af coronasituationen.

Opdateret 15/12 2021 klokken 11.45.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram