Her er de mest populære emojis i 2021

0

Den mest populære emoji har ligget på førstepladsen siden 2019, men der er også nyt på listen. Se de mest benyttede emojis her.

37 nye emojis er på vej (Foto: Twitter / The Unicode Consortium)
37 nye emojis er på vej (Foto: Twitter / The Unicode Consortium)

The Unicode Consortium står bag “Emoji-sproget” fortæller i deres årlige rapport, at 92 procent af verdensbefolkningen har benyttet emojis. Nu har de annonceret, hvilke emojis der var de mest populære i 2021.

Både på første- og andenpladsen finder vi to emojis, der er de samme som i 2019. Resten af top-10-listen byder på ændringer.

Så er der nye emojis på vej

De mest benyttede emojis i 2021 er: 😂 ❤️ 🤣 👍 😭 🙏 😘 🥰 😍 😊. Det skriver 9to5mac.

De fleste emojis benyttes aldrig

Det er også tydeligt, at selvom der findes et kæmpe udvalg af emojis (ja faktisk 3.663), så er det de 10 mest benyttede, der udgør 82 procent af alle de emojis, som bruges. 

I 2019 var 💕 på syvendepladsen, men den er der altså ikke plads til i 2021.

Det er gået noget bedre for 👍, som er gået fra tiendepladsen i 2019 til en fjerdeplads i 2021. Længere nede på listen er 🥺 fra plads nr. 97 i 2019 til en 14. plads i 2021.

Den kiksede emoji: 😂

Har du brugt 😂-emojien (Tears of joy) i 2021, er du en af de 5 procent, der har anvendt den. Den opfattes af Generation Z, som den mest kiksede emoji, det skriver CNN.

En anden sjov ting er i øvrigt, at flag er noget af det, som færrest benytter. Folk er åbenbart ligeglade med flag.

Personligt bruger jeg ellers ofte ”det danske flag” i beskeder, hvis jeg sender lykønskninger til folk. Men måske det er en ”dansk ting”, som andre lande ikke gør?

The Unicode Consortium har generelt en masse data, der er sjove at dykke ned i. Du kan også se andre sjove “facts” på 9to5mac.

Og så kan du glæde dig til flere nyt emojis i 2022.

Mere til historien 

Sidste år meldte The Unicode Consortium ikke ud, hvilke emojis der var de mest benyttede. Det er derfor første gang siden 2019, at der i år er en liste klar. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer