Dansk madspilds-app henter igen trecifret millionbeløb

Coronanedlukningerne kan ses på bundlinjen i Too Good To Gos 2020-regnskab. Nu skal der flere penge til.

Too Good To Go
Too Good To Go fik i 2020-regnskabet et underskud på 142 millioner kroner som følge af coronakrisen

For anden gang på et halvt år må den danske madspilds-app Too Good To Go hente et trecifret millionbeløb. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Too Good To Go hentede 223 millioner kroner i maj 2021 som et konvertibelt lån fra Vækstfonden. Denne gang er virksomheden blevet tilført 156 millioner kroner.

- "Vi er en klassisk vækstvirksomhed, som er nødt til at investere i væksten og driften over en årrække, inden forretningsmodellen bliver profitabel. Det kræver løbende ny kapital, og vi har derfor rejst en ny kapitalrunde med deltagelse af en række eksisterende investorer," udtaler direktør Mette Lykke til Finans.

Mette Lykke var tidligere end del af den succesfulde app Endomondo.

Finans noterer, at Too Good To Go har været ramt af coronanedlukninger og derfor ikke har kunnet leve op til ambitionerne. Således er 2020-regnskabet landet på et underskud på 142 millioner kroner.

Too Good To Go blev lanceret i 2016 og har siden "reddet# mere end 104 millioner såkaldte lykkeposer med overskudsvarer, oplyser selskabet til Finans.

Too Good To Go er aktiv i 17 lande, som hovedsageligt ligger i Europa, USA og Canada. På verdensplan har appen over 48 millioner brugere - heraf over 2,4 millioner brugere i Danmark.

Mere til historien

Too Good To Go er en mobilapplikation, der forbinder kunder med restauranter og butikker, der har usolgt madoverskud.

Too Good To Go har hentet stor kapitalindsprøjtning

Madspildsappen, Too Good To Go, har fået en kæmpe kapitalindsprøjtning.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram