Dansk madspilds-app henter igen trecifret millionbeløb

2

Coronanedlukningerne kan ses på bundlinjen i Too Good To Gos 2020-regnskab. Nu skal der flere penge til.

Too Good To Go
Too Good To Go fik i 2020-regnskabet et underskud på 142 millioner kroner som følge af coronakrisen

For anden gang på et halvt år må den danske madspilds-app Too Good To Go hente et trecifret millionbeløb. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Too Good To Go hentede 223 millioner kroner i maj 2021 som et konvertibelt lån fra Vækstfonden. Denne gang er virksomheden blevet tilført 156 millioner kroner.

– “Vi er en klassisk vækstvirksomhed, som er nødt til at investere i væksten og driften over en årrække, inden forretningsmodellen bliver profitabel. Det kræver løbende ny kapital, og vi har derfor rejst en ny kapitalrunde med deltagelse af en række eksisterende investorer,” udtaler direktør Mette Lykke til Finans.

Mette Lykke var tidligere end del af den succesfulde app Endomondo.

Finans noterer, at Too Good To Go har været ramt af coronanedlukninger og derfor ikke har kunnet leve op til ambitionerne. Således er 2020-regnskabet landet på et underskud på 142 millioner kroner.

Too Good To Go blev lanceret i 2016 og har siden “reddet# mere end 104 millioner såkaldte lykkeposer med overskudsvarer, oplyser selskabet til Finans.

Too Good To Go er aktiv i 17 lande, som hovedsageligt ligger i Europa, USA og Canada. På verdensplan har appen over 48 millioner brugere – heraf over 2,4 millioner brugere i Danmark.

Mere til historien

Too Good To Go er en mobilapplikation, der forbinder kunder med restauranter og butikker, der har usolgt madoverskud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer