Wear OS erobrer større markedsandel

Apple Watch og platformen watchOS er fortsat størst på markedet for smartwatches, men Googles Wear OS er nu noteret for 17 procent af markedet.

Samsung Galaxy Watch4 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch4 (Foto: Samsung)

Wear OS er måske på vej til et gennembrud. Det er i hvert fald gået den rigtige vej efter, at Samsung sendte deres Galaxy Watch 4 på markedet med netop Wear OS. Tidligere hed Wear OS i øvrigt Android Wear.

På kun ét enkelt kvartal er Wear OS blevet den andenstørste platform til smartwatch i årets tredje kvartal.

Samsungs nye smartwatch, Galaxy Watch 4, har angiveligt stået for 60 procent af smartwatch-salget i Nordamerika og Europa i årets tredje kvartal. Det skriver Wccftech.com.

Wear OS har ellers længe nærmest ”stået i stampe”, når man kiggede på det samlede marked for smartwatches. Men salget af Samsung Galaxy Watch 4 er altså gået godt – rigtig godt.

Ifølge de seneste tal fra Counterpoint Research så har Wear OS nu 17 procent af markedet i tredje kvartal 2021. Dette er en stigning på 9 procent, da det i forrige kvartal kun havde 4 procent af markedet.

Det skal også siges, at Apples markedsandel faldt i tredje kvartal. Dette skyldtes forsinkelsen af Apple Watch Series 7. Apple havde meldt ud, at det ville komme og derfor ventede mange måske med at købe dette.

Det bliver rigtigt spændende om Samsung og Wear OS kan fortsætte denne stime, som de altså har haft i det seneste kvartal.

Mere til historien

Tidligere har Samsung benyttet deres eget styresystem Tizen til deres smartwatches, men med Galaxy Watch 4 er de altså gået tilbage til Googles system. I forhold til Wear OS har Samsung og Google indgået et samarbejde og det er altså kommet godt fra start. 

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram