Sensible Soccer genopstår som Sociable Soccer

Et nyt fodbold spil er på vej til PlayStation, Nintendo, Xbox og PC. Spiludvikleren lover forbedringer i forhold til Apple Arcade-versionen.

Sociable Soccer
Sociable Soccer

Det har ventet på sig, men nu ser det ud til, at efterfølgeren til det populære Sensible Soccer er på vej til PC og konsoller. Det vil få navnet Sociable Soccer, da man kan socialiserer i spillet.

Spillet er på nuværende tidspunkt ude til Apple Arcade, men her er der en del forbedringer, som brugerne ønsker. 

Nu har Tower Studios og KPL afsløret, at Sociable Soccer vil komme til PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S og Steam i andet kvartal 2022.

Spiludvikleren er endnu ikke klar til at vise spillet frem, men lover forbedret gameplay, grafik og matchmaking end det som findes i Apple Arcade-versionen. Det skriver Engadget.

Købte du ”early access” på Steam i 2017, vil du få gratis adgang og skal altså ikke betale igen.

Sociable Soccer er alt andet end ”realistisk” fodbold, som det kendes fra eksempelvis FIFA 22. Det er nemlig meningen, det skal være sjovt og hyggeligt, hvilket giver sig til kende ved, at man kan sende emojis til modstanderen.

FIFA 22 – mere realistisk fodbold på vej

Sociable Soccer som det kendes fra Apple Arcade

Spillet appellerer derfor ikke til dem, som går op i, a der er tale om rigtige hold, spillere og stadions.

Mere til historien

Det meget populære FIFA-spil kan måske fremadrettet få et andet navn, der snakkes i hvert fald i krogene om, at FIFA måske skifter navn.

FIFA 23 kan bestilles - mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

(mere…)
Subway Surfers Tag - kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

(mere…)
Ny vild gamerserie: Asus ROG Phone 6

ROG Phone 6-serien fra Asus er nu en realitet. Du kan se specifikationerne på den vilde gamermobil, samt pris og tilgængelighed her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram