Sensible Soccer genopstår som Sociable Soccer

0

Et nyt fodbold spil er på vej til PlayStation, Nintendo, Xbox og PC. Spiludvikleren lover forbedringer i forhold til Apple Arcade-versionen.

Sociable Soccer
Sociable Soccer

Det har ventet på sig, men nu ser det ud til, at efterfølgeren til det populære Sensible Soccer er på vej til PC og konsoller. Det vil få navnet Sociable Soccer, da man kan socialiserer i spillet.

Spillet er på nuværende tidspunkt ude til Apple Arcade, men her er der en del forbedringer, som brugerne ønsker. 

Nu har Tower Studios og KPL afsløret, at Sociable Soccer vil komme til PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S og Steam i andet kvartal 2022.

Spiludvikleren er endnu ikke klar til at vise spillet frem, men lover forbedret gameplay, grafik og matchmaking end det som findes i Apple Arcade-versionen. Det skriver Engadget.

Købte du ”early access” på Steam i 2017, vil du få gratis adgang og skal altså ikke betale igen.

Sociable Soccer er alt andet end ”realistisk” fodbold, som det kendes fra eksempelvis FIFA 22. Det er nemlig meningen, det skal være sjovt og hyggeligt, hvilket giver sig til kende ved, at man kan sende emojis til modstanderen.

FIFA 22 – mere realistisk fodbold på vej

Sociable Soccer som det kendes fra Apple Arcade

Spillet appellerer derfor ikke til dem, som går op i, a der er tale om rigtige hold, spillere og stadions.

Mere til historien

Det meget populære FIFA-spil kan måske fremadrettet få et andet navn, der snakkes i hvert fald i krogene om, at FIFA måske skifter navn.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer