Se Black Friday tech-tilbud her

0

Billige smartphones, hovedtelefoner og højttalere er en tradition på Black Friday. Se her nogle af tech-tilbuddene, som gælder Black Friday og Black Week.

Black Friday på Pricerunner.dk (Foto: Pricerunner.dk)
Black Friday er den helt store shoppingdag. Her under kan du se tilbuds-priserne på nogle af tech-kategorierne

Shopping på Black Friday har corona ikke aflyst. Trods coronapandemien vil årets helt store shoppe-dag, Black Friday, fortsat afholdes, men husk også at der hele ugen er tilbud i det såkaldte Black Week.

Uanset om det er på webshops eller i fysiske butikker ud jagter tilbud, er det vigtigt, at du holder øje med priserne. Mange vil reklamere med store besparelser, men hvor du måske ikke helt har styr hvad markedsprisen egentlig er.

Derfor er noget af det vigtigste du skal huske: At sammenligne priser. Det kan du blandt andet gøre på Pricerunner.dk, hvor de har en hel sektion med Black Friday tilbud.

En vare kan godt være billigst i en butik, som kun giver 20 procents rabat end et sted, hvor de giver 30 procents rabat. Det er derfor vigtigst at se, hvor meget du skal betale for den eksakte vare – husk også at medregne eventuel porto.

Noget af det, som danskerne for alvor går efter på Black Friday er tøj, elektronik, ting til huset og legetøj.

Herunder kan du se aktuelle tilbud på smartphones, wearables, Apple Watch m.v.

Smartphones

Wearables

Spilkonsoller

Høretelefoner

Apple Watch

Mere til historien

Mange butikker holder Black Week og ikke kun Black Friday. Husk også Cyber Money – mandagen efter Black Friday.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer