Lun på den nye iPhone? – sådan får du råd

Afbetaling med en lille bid hver måned kan være en måde, at få råd til en ny dyr iPhone på.

Afbetalt smartphone

Annoncørbetalt indhold

Er din gamle mobiltelefon ved at være lidt udtjent, og drømmer du om at blive den stolte ejer af den nye iPhone? Så er du ikke den eneste.

Denne fede telefon er ikke billig og hvis du spekulerer på, hvordan du skal få råd til den, så læs med her, hvor vi giver dig tips til, hvordan du griber situationen an.

Der findes flere mærker inden for mobiltelefoner, men inkarnerede Apple fans vil ikke høre tale om andet end iPhone. Apples telefon kan da også noget med sit strømlinede design og mange gode funktioner.

Køb på afbetaling og få noget for dine penge

Hvis du er en af dem, der har svært ved at spare sammen til noget, kan det være en mulighed at købe en mobil på afbetaling.

Når du køber noget på afbetaling, betaler du af på varen hver måned og spreder på den måde beløbet ud.

Til gengæld betaler du mere for telefonen, end hvis du havde købt den kontant, men hvis det ikke er en mulighed, kan du altså undersøge, om du kan købe den på afbetaling.

At købe ting på afbetaling er som nævnt dyrere end at købe kontant, men det kan være en måde, man trods alt kan få noget for sine penge på, hvis man er typen, der ellers har tendens til at gå og klatte sine penge væk og af forskellige årsager ikke kan få sparet sammen.

Da kan man vælge at købe på afbetaling.

Lån af far eller mor

En anden mulighed kan være at prøve, om man kan lånene pengene af sin far eller mor og, ligesom ved at købe på afbetaling, betale pengene tilbage lidt ad gangen.

Ens mor og far vil typisk ikke kræve renter, så her skal du kun betale det tilbage, du har lånt. Derfor kan dette være en endnu bedre mulighed end at købe på afbetaling, hvis dine forældre altså vil låne dig pengene.

Sælg ud og få penge i kassen

Det sidste tip herfra handler om at se på, om du har noget, du kan sælge og på den måde rejse penge til din nye telefon.

Du skal naturligvis ikke sælge ting, du bruger og er glad for, men måske har du nogle gamle ting, du ikke længere bruger og som andre kan være interesseret i at købe.

Det kan være sneakers, der viste sig at være et fejlkøb, en gamerstol, du ikke bruger mere eller måske den ethjulede cykel, du ikke længere synes er sjov at køre på.

Der findes flere steder på nettet, hvor du kan sælge dine gamle ting, og på denne måde får du altså både ryddet ud og du får nogle penge i kassen.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram