Her er tech-top-10 på Black Friday

År efter år ønsker mange sig elektronik – og det er også noget af det, som mange shopper på Black Friday. Se favoritterne her.

Black Friday
Det kan gå voldsomt for sig, når tilbudende lokker. Her er det et billede fra USA.

Igen i år forventer Pricerunner, at mange danskere er interesseret i elektronik, når de for alvor skal shoppe igennem på Black Friday.

Ud af de 10 mest populære kategorier, så indtager elektronik faktisk halvdelen af pladserne.

Skal du shoppe og gøre dig et godt køb, så skal du være vågen. Der er nemlig mange falske tilbud og på elektronik tæller de 8 ud af 10. Mens det samlet indenfor alle tilbud ”kun” er 23 procent, der i undersøgelsen fra Pricerunner viser sig at være falske.

Black Friday-rekord på vej – se techtilbud

-”Det er opsigtsvækkende, at 8 procent af alt elektronik har en høj andel af falske tilbud. Elektronik er det, som danskerne i høj grad går efter under Black Friday, og der er gode tilbud at hente. Men der er også en høj andel af varer, som er blevet sat op i pris i løbet af efteråret for så at blive sat ned lige op til Black Friday,” siger forbrugeranalytiker hos PriceRunner Katrine Barslev. 

Du kan dog fortsat være optimistisk. Black Friday har stadigvæk mange gode tilbud. Det kræver bare, at du selv har undersøgt lidt om, hvad prisen på de pågældende varer har været. 

-”Black Friday er stadig årets billigste dag, så hvis du forbereder dig ordentligt, kan du gøre en god handel. Tjek prishistorik for at se, om du faktisk sparer penge, og hold øje med flere butikker, eller sæt en prisovervågning, så du får den model og konfiguration, som du er ude efter,” siger Katrine Barslev.

Du kan se de mest populære elektroniske kategorier på top-10-listen herunder. 

De mest populære kategorier, som danskerne ventes at shoppe på Black Friday (Kilde: Pricerunner.dk)

Mere til historien

Du kan læse mere om falske Black Friday-priser her.

Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Se Black Friday tech-tilbud her

Billige smartphones, hovedtelefoner og højttalere er en tradition på Black Friday. Se her nogle af tech-tilbuddene, som gælder Black Friday og Black Week.

(mere…)
Black Friday-rekord på vej - se techtilbud

2021 kan blive stor i Black Week. E-handelsbranchen og Pricerunner spår vækst på 15 procent. Tjek nogle af techtilbuddene her.

(mere…)
Find de bedste tilbud under Black Friday

Så er det nu du skal holde øje med de gode tilbud. Black Friday er rundt om hjørnet.

(mere…)
Black Week 2020 blev den hidtil største uge på e-handel

Der har været shoppet på nettet som aldrig før under dette års ”Black Week”. Også MobilePay overgik alle hidtidige rekorder for handel på internettet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram