Her er tech-top-10 på Black Friday

0

År efter år ønsker mange sig elektronik – og det er også noget af det, som mange shopper på Black Friday. Se favoritterne her.

Black Friday
Det kan gå voldsomt for sig, når tilbudende lokker. Her er det et billede fra USA.

Igen i år forventer Pricerunner, at mange danskere er interesseret i elektronik, når de for alvor skal shoppe igennem på Black Friday.

Ud af de 10 mest populære kategorier, så indtager elektronik faktisk halvdelen af pladserne.

Skal du shoppe og gøre dig et godt køb, så skal du være vågen. Der er nemlig mange falske tilbud og på elektronik tæller de 8 ud af 10. Mens det samlet indenfor alle tilbud ”kun” er 23 procent, der i undersøgelsen fra Pricerunner viser sig at være falske.

Black Friday-rekord på vej – se techtilbud

-”Det er opsigtsvækkende, at 8 procent af alt elektronik har en høj andel af falske tilbud. Elektronik er det, som danskerne i høj grad går efter under Black Friday, og der er gode tilbud at hente. Men der er også en høj andel af varer, som er blevet sat op i pris i løbet af efteråret for så at blive sat ned lige op til Black Friday,” siger forbrugeranalytiker hos PriceRunner Katrine Barslev. 

Du kan dog fortsat være optimistisk. Black Friday har stadigvæk mange gode tilbud. Det kræver bare, at du selv har undersøgt lidt om, hvad prisen på de pågældende varer har været. 

-”Black Friday er stadig årets billigste dag, så hvis du forbereder dig ordentligt, kan du gøre en god handel. Tjek prishistorik for at se, om du faktisk sparer penge, og hold øje med flere butikker, eller sæt en prisovervågning, så du får den model og konfiguration, som du er ude efter,” siger Katrine Barslev.

Du kan se de mest populære elektroniske kategorier på top-10-listen herunder. 

De mest populære kategorier, som danskerne ventes at shoppe på Black Friday (Kilde: Pricerunner.dk)

Mere til historien

Du kan læse mere om falske Black Friday-priser her.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer