Google Messages skal forstå iMessage bedre

Nogle uhensigtsmæssigheder fra Apples beskedsystem iMessages til Android forsvinder med opdatering, melder Apple Insider.

iMessage reaktioner
Reaktioner som disse har hidtil været oversat til tekst på en Android-telefon med Google Messages. Nu kommer en opdatering, der understøtter håndtering af reaktionerne direkte i en tråd. (Foto: MereMobil.dk)

Det der forleden begyndte som en opdagelse i koderne i den nyeste version af Google Messages bekræftes nu fra flere sider. Således får Google Messages en opdatering, der forbedrer chatoplevelsen for Android-brugerne, der modtager beskeder fra en iPhone.

Google ruller en opdatering til Google Messages ud, som vil gøre det mere forståeligt for Android-telefoner at modtage reaktioner på beskeder fra dem, der bruger iMessage med iPhone, rapporterer Apple Insider.

Der skulle så blive gjort kål på kvababbelserne, når Googles og Apples beskedsystemer "taler" sammen.

Hvis en iPhone-brugere reagerer på en Android-besked, ved at trykke f.eks. "thumbs up", så har appen Google Messages skrevet noget i retning af: "Bruger XX har reagerer på din besked med en thumbs up".

I det hele taget har emojis fra det ene system til det andet ikke passet helt.

Fremover skulle reaktionen komme direkte som et 'mærke' på beskeden i stil med, hvad vi ser på iMessage.

Det bliver spændende at se, hvordan systemet på Android reagerer efter opdateringen er rullet ud.

Helt præcist, hvornår opdateringen er fuldt rullet ud vides ikke.

Mere til historien

Onde tunger påstår - og kan måske have ret -, at ovenstående problem helt og holdent er en forretningsstrategi fra Apples side. Apple understøtter nemlig ikke den åbne standard RCS, som Google gør.

Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
SMS'en er fyldt 30 år

Det er nu 30 år siden, at den første SMS-besked blev sendt. Selvom chattjenesterne overtager meget beskedtrafik, så lever SMS'en fortsat.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram