Google Messages skal forstå iMessage bedre

Nogle uhensigtsmæssigheder fra Apples beskedsystem iMessages til Android forsvinder med opdatering, melder Apple Insider.

iMessage reaktioner
Reaktioner som disse har hidtil været oversat til tekst på en Android-telefon med Google Messages. Nu kommer en opdatering, der understøtter håndtering af reaktionerne direkte i en tråd. (Foto: MereMobil.dk)

Det der forleden begyndte som en opdagelse i koderne i den nyeste version af Google Messages bekræftes nu fra flere sider. Således får Google Messages en opdatering, der forbedrer chatoplevelsen for Android-brugerne, der modtager beskeder fra en iPhone.

Google ruller en opdatering til Google Messages ud, som vil gøre det mere forståeligt for Android-telefoner at modtage reaktioner på beskeder fra dem, der bruger iMessage med iPhone, rapporterer Apple Insider.

Der skulle så blive gjort kål på kvababbelserne, når Googles og Apples beskedsystemer "taler" sammen.

Hvis en iPhone-brugere reagerer på en Android-besked, ved at trykke f.eks. "thumbs up", så har appen Google Messages skrevet noget i retning af: "Bruger XX har reagerer på din besked med en thumbs up".

I det hele taget har emojis fra det ene system til det andet ikke passet helt.

Fremover skulle reaktionen komme direkte som et 'mærke' på beskeden i stil med, hvad vi ser på iMessage.

Det bliver spændende at se, hvordan systemet på Android reagerer efter opdateringen er rullet ud.

Helt præcist, hvornår opdateringen er fuldt rullet ud vides ikke.

Mere til historien

Onde tunger påstår - og kan måske have ret -, at ovenstående problem helt og holdent er en forretningsstrategi fra Apples side. Apple understøtter nemlig ikke den åbne standard RCS, som Google gør.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram