Google Messages skal forstå iMessage bedre

22

Nogle uhensigtsmæssigheder fra Apples beskedsystem iMessages til Android forsvinder med opdatering, melder Apple Insider.

iMessage reaktioner
Reaktioner som disse har hidtil været oversat til tekst på en Android-telefon med Google Messages. Nu kommer en opdatering, der understøtter håndtering af reaktionerne direkte i en tråd. (Foto: MereMobil.dk)

Det der forleden begyndte som en opdagelse i koderne i den nyeste version af Google Messages bekræftes nu fra flere sider. Således får Google Messages en opdatering, der forbedrer chatoplevelsen for Android-brugerne, der modtager beskeder fra en iPhone.

Google ruller en opdatering til Google Messages ud, som vil gøre det mere forståeligt for Android-telefoner at modtage reaktioner på beskeder fra dem, der bruger iMessage med iPhone, rapporterer Apple Insider.

Der skulle så blive gjort kål på kvababbelserne, når Googles og Apples beskedsystemer “taler” sammen.

Hvis en iPhone-brugere reagerer på en Android-besked, ved at trykke f.eks. “thumbs up”, så har appen Google Messages skrevet noget i retning af: “Bruger XX har reagerer på din besked med en thumbs up”.

I det hele taget har emojis fra det ene system til det andet ikke passet helt.

Fremover skulle reaktionen komme direkte som et ‘mærke’ på beskeden i stil med, hvad vi ser på iMessage.

Det bliver spændende at se, hvordan systemet på Android reagerer efter opdateringen er rullet ud.

Helt præcist, hvornår opdateringen er fuldt rullet ud vides ikke.

Mere til historien

Onde tunger påstår – og kan måske have ret -, at ovenstående problem helt og holdent er en forretningsstrategi fra Apples side. Apple understøtter nemlig ikke den åbne standard RCS, som Google gør.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer