Exynos kan blive lynhurtig

0

Skal man tro rygterne kan det nye Exynos 2200 chipset blive væsentligt hurtigere end tidligere chipsets.

Samsung skærmopdatering
Samsungs Exynos 2200 vil få ny spændende arkitektur (Foto: Samsung)

Lanceringen af Exynos 2200 kan blive en stor ændring for grafikken i vores mobiltelefoner.

Chipsettets GPU (Graphics Processing Unit) vil være baseret på AMDs RDNA 2 arkitektur, som de blandt andet bruger i deres grafikkort og PlayStation 5 og Xbox Series konsoller.

Det store spørgsmål er så, hvordan denne arkitektur vil opføre sig i de mindre mobile chipsets. Det mener leakeren @FrontTron at have svaret på, med nogle tal der viser Exynos 2200s ydeevne i forhold til den nuværende Exynos 2100.

Tallene viser, at Exynos 2200 vil have en top ydeevne, der er 31-34 procent højere og 17-20 procents ved varig ydeevne. Tallene er naturligvis baseret på ikke færdiggjort hardware og software og kan derfor være anderledes i det færdige produkt.

Det bliver spændende at se hvordan den nye Exynos GPU vil være i forhold til den Adreno GPU, der sidder i den kommende Snapdragon 898. Desværre har vi ikke pålidelige tal, der kan fortælle os det endnu.

Det er ikke kun rå kræfter, der er vigtige i den nye GPU. Den vil også byde på ting som ray tracing, som vi kender det fra nye PC og konsolspil.

Om Samsung Galaxy S22-serien, der kommer i starten af 2022, vil køre på Exynos-processor eller Qualcomm i vores markedsområde, er fortsat ukendt. Læs historien her.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Ray tracing er en teknik der beregner lys og skyggers bevægelse og placering på en meget realistisk måde. Vi har set det i PC spil siden 2018 og nu kommer det så til vores smartphones.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer