Apple har udsendt tvOS 15.1.1

KORT NYT: Har du et Apple TV, så er der netop kommet en ny softwareopdatering kun en uge efter den ”store” tvOS 15.1 blev frigivet. 

Apple TV 4K
Apple TV 4K og Apple TV HD kan opdateres til tvOS 15.1.1 (Foto: Apple)

Apple har netop frigivet en softwareopdatering til Apple TV kun en uge efter, at de sendte tvOS 15.1 ud. Opdateringen er til Apple TV HD og Apple TV 4K. Det skriver MacRumors.

Den nye opdatering hedder tvOS 15.1.1 og kommer med lidt finpudsning og forbedringer til de features, som tvOS 15.1 gav adgang til. Det er blandt andet SharePlay.

Buildnummeret for den nye opdatering er 19J581, men der er ikke udgivet en release note med detaljer om nyhederne eller ændringerne.

Du kan opdatere dit Apple TV til den nyeste softwareversion i ”Indstillinger” – ”System” og ”Softwareopdatering”. 

Mere til historien

I skrivende stund er tvOS 15.2 ude i betatest, hvilket også gør sig gældende for iOS 15.2, iPadOS 15.2 og en ny watchOS-version.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram