Apple AirPods Pro 2 – lanceringsdato måske afsløret

1

Rygterne svirrer om anden generation af AirPods Pro. Det ventes, at AirPods Pro 2 vil blive lanceret i 2022 – men måske først i andet halvår.

AirPods Pro
AirPods Pro, der ses på billedet, ventes at komme i anden version i løbet af 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Vi har tidligere skrevet, at rygterne svirrede om, at AirPods Pro var på vej i anden generation. Det er dog fortsat uvist, hvornår den endelige lancering finder sted, da Apple har ikke meldt noget officielt ud.

Tipster FrontTron mener at vide, at Apple forbereder en lancering, som eftersigende skulle finde sted i tredje kvartal 2022. Det skriver Wmpoweruser. Holder rygterne stik, vil det altså blive i perioden juli til september næste år, at der kommer en ny generation af AirPods Pro 2.

FrontTron er dog ikke en af de ”tipsters”, som har den bedste historik, når det kommer til at få ret. Dog skulle FrontTron have fortalt MacRumors, at oplysningerne kommer fra forsyningskæden.

Tidligere i år kom det også frem, at analytikeren Ming-Chi Kuo (som ofte er meget præcis i forudsigelser) og Mark Gurman også forventer, at der kommer AirPods Pro 2 i 2022. Ingen af disse har dog meldt en specifik dato ud.

Det er i skrivende stund uvist, hvordan designet bliver på anden generation. 

Designændring på vej?

Den nye generation af de ”almindelige” AirPods har ændret sig mere til at ligne ”Pro-modellerne”. En af tingene der blev ændret, var at ”stangen” blev kortere. Om AirPods Pro 2 får yderligere forkortet sine “stænger” vides ikke endnu.

ANMELDELSE: AirPods | tredje generation lyder overraskende godt

Det er, som nævnt blot rygter, hvorfor det heller ikke vides, hvornår eller om Apple melder noget ud om AirPods Pro 2.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring AirPods Pro i anden generation.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apples AirPods og AirPods Pro er ikke det headset, som du skal vælge, hvis du har brug for et, der for alvor sorterer støj fra.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer