MacOS Monterey er klar til lancering

3

Efter flere måneders betatests har Apple endelig annonceret en lanceringsdato for den nye version af macOS.

macOS Monterey
macOS Monterey kan hentes fra den 25. oktober 2021 (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Apple blæste os lidt bagover med præsentationen af de nye MacBook Pro modeller, men selv den bedste computer er intet værd uden et godt styresystem. Det mener at Apple at have i macOS Monterey, der er klar til lancering den 25. oktober 2021.

Monterey holder fast i det samme design som vi kender fra Big Sur med flere forbedringer. Blandt andet en redesignet Safari-browser og Quick Note.

Af andre nyheder kan vi nævne at Genveje-appen og Live Text, som vi kender fra iOS, nu har fundet vej til macOS.

En anden iOS funktion der også er flyttet ind på computeren er Fokus-funktionen, der nu kan synkronisere på tværs af dine Apple enheder.

SharePlay, som vi først hørte om på iOS 15, lider samme skæbne på macOS Monterey og dukker desværre først op i en fremtidig opdatering, sammen med Universal Control; en funktion der gør, at du kan kontrollere flere Apple enheder med samme mus og tastatur.

ANMELDELSE: iPad på budget – den nye 10.2 tommer

Det nye OS vil kunne køre på alle Macs der har macOS Big Sur.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i indbakken hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

MacOS, der tidligere hed Mac OS X og senere OS X, har hele 20 år på bagen og er det næstmest brugte OS efter Windows. Chrome OS kommer ind på en tredje plads.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer