Apple klar med fejlrettelse – download iOS 15.0.1

Apple sendte i sidste uge de nye iPhones på markedet. Nu har det vist sig, at der var en fejl i iOS 15. Du kan opdatere til iOS 15.0.1 nu.

Fokus funktion iOS 15
Sådan ser den nye fokus/forstyr ikke funktion ud i iOS 15 (Grafik: MereMobil.dk / Apple)

Det er kun en uge siden, at Apple havde officiel salgsstart på iPhone 13-modellerne, men allerede nu er en opdatering klar til iOS 15, der blev frigivet mandag den 20. september 2021. 

iOS 15: Flyt adresselinjen tilbage i Safari

iOS 15-opdateringen havde en fejl, som gjorde, at nogle brugere ikke kunne låse deres iPhone 13-modeller op via Apple Watch. Apple er klar med en fejlrettelse til denne. Den nye opdatering hedder iOS 15.0.1 og kan downloades nu.

Retter andre småfejl

Foruden fejlen med oplåsning så skulle iOS 15.0.1 opdateringen også indeholde to andre fejlrettelser.

Det skulle nemlig løse en lille fejl, som betød, at der var en uventet start på træning i en lydmeditation på Apple Watches for Fitness+ abonnenter, samt et problem i Indstillinger, hvor en række iPhone-brugere har fået vist fuld lageradvarsel ved en fejl. 

iOS 15.1, der er den næste ”større opdatering”, er netop nu ude nu hos udviklere og public-betatestere, men indtil videre kun i den anden version, så det ventes, at der går nogle uger endnu før den er klar til offentligheden.

Husk altid at tage en back-up af din telefon før du opdaterer.

Disse iPhones kan opdateres til iOS 15

Du tjekker om du har en opdatering klar til din enhed i "Indstillinger" -> "Generelt" -> "Softwareopdateringer".

Mere til historien

Rygterne svirrer i øvrigt om, at Apple Watch Series 7 kommer på markedet inden længe. Holder rygterne stik, så kommer Apple Watch, ifølge Wccftech.com, til salg i midten af oktober, mens det allerede fra næste uge bliver muligt at forudbestille. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
53 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram