Apple klar med fejlrettelse – download iOS 15.0.1

53

Apple sendte i sidste uge de nye iPhones på markedet. Nu har det vist sig, at der var en fejl i iOS 15. Du kan opdatere til iOS 15.0.1 nu.

Fokus funktion iOS 15
Sådan ser den nye fokus/forstyr ikke funktion ud i iOS 15 (Grafik: MereMobil.dk / Apple)

Det er kun en uge siden, at Apple havde officiel salgsstart på iPhone 13-modellerne, men allerede nu er en opdatering klar til iOS 15, der blev frigivet mandag den 20. september 2021. 

iOS 15: Flyt adresselinjen tilbage i Safari

iOS 15-opdateringen havde en fejl, som gjorde, at nogle brugere ikke kunne låse deres iPhone 13-modeller op via Apple Watch. Apple er klar med en fejlrettelse til denne. Den nye opdatering hedder iOS 15.0.1 og kan downloades nu.

Retter andre småfejl

Foruden fejlen med oplåsning så skulle iOS 15.0.1 opdateringen også indeholde to andre fejlrettelser.

Det skulle nemlig løse en lille fejl, som betød, at der var en uventet start på træning i en lydmeditation på Apple Watches for Fitness+ abonnenter, samt et problem i Indstillinger, hvor en række iPhone-brugere har fået vist fuld lageradvarsel ved en fejl. 

iOS 15.1, der er den næste ”større opdatering”, er netop nu ude nu hos udviklere og public-betatestere, men indtil videre kun i den anden version, så det ventes, at der går nogle uger endnu før den er klar til offentligheden.

Husk altid at tage en back-up af din telefon før du opdaterer.

Disse iPhones kan opdateres til iOS 15

Du tjekker om du har en opdatering klar til din enhed i “Indstillinger” -> “Generelt” -> “Softwareopdateringer”.

Mere til historien

Rygterne svirrer i øvrigt om, at Apple Watch Series 7 kommer på markedet inden længe. Holder rygterne stik, så kommer Apple Watch, ifølge Wccftech.com, til salg i midten af oktober, mens det allerede fra næste uge bliver muligt at forudbestille. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
53 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer