AirPods kan få sundhedsfunktioner

4

Apple er ved at undersøge muligheden for, at benytte AirPods som høreapparat eller et øre-termometer.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: MereMobil.dk)

Apple skulle angiveligt være ved at undersøge muligheden for at gøre AirPods til en sundhedsenhed. Det kunne være i form af, at de også kunne bruges som høreapparat, øre-termometer eller overvåge kropsholdning.

Sådan lyder det fra nogle dokumenter, som er gennemgået af The Wall Street Journal.

Planerne skulle også vise, at Apple har ambitioner om at tilføje sundheds- og wellnessfeatures til andre enheder end Apple Watch, som i dag er den af deres enheder, der har flest sundhedsfunktioner.

Apple arbejder også på teknologi, hvor formålet er at hjælpe med at diagnosticere depression og kognitiv tilbagegang via iPhone. Det har The Wall Street Journal tidligere skrevet. 

Det er uvist, om Apple udvikler specifikke høreapparatsfunktioner til AirPods eller de vil markedsføre de eksisterende muligheder bedre.

Boost af lyden i samtaler

AirPods Pro tilbyder allerede i dag funktioner, der kan forbedre hørelsen med høreapparater. Featuren ”Samtale Boost” blev lanceret fornylig, men der skulle altså allerede være prototyper til Airpods, der kan måle kropstemperaturen fra ørerne.

De forskellige sensorer i enhederne, herunder mikrofoner, en forstærker og en sofistikeret processor, betyder, at AirPods Pro allerede indeholder meget af den teknologi, der er nødvendig for at hjælpe personer med mild eller moderat høretab, lyder det fra eksperter.

De foreslåede AirPods-funktioner kan også ende med aldrig at nå ud til offentligheden. Det er i skrivende stund uvist. 

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Mere til historien

Der er omkring 28 millioner amerikanere, som lider af mildt høretab, men kun 5 procent benytter høreapparat. Det anslår Cochlear Center for Hearing and Public Health på Johns Hopkins University. Mens yderligere 12 millioner lider af moderat høretab, hvor det kun anslås 37 procent af denne gruppe bruger høreapparat. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer