AirPods kan få sundhedsfunktioner

Apple er ved at undersøge muligheden for, at benytte AirPods som høreapparat eller et øre-termometer.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: MereMobil.dk)

Apple skulle angiveligt være ved at undersøge muligheden for at gøre AirPods til en sundhedsenhed. Det kunne være i form af, at de også kunne bruges som høreapparat, øre-termometer eller overvåge kropsholdning.

Sådan lyder det fra nogle dokumenter, som er gennemgået af The Wall Street Journal.

Planerne skulle også vise, at Apple har ambitioner om at tilføje sundheds- og wellnessfeatures til andre enheder end Apple Watch, som i dag er den af deres enheder, der har flest sundhedsfunktioner.

Apple arbejder også på teknologi, hvor formålet er at hjælpe med at diagnosticere depression og kognitiv tilbagegang via iPhone. Det har The Wall Street Journal tidligere skrevet. 

Det er uvist, om Apple udvikler specifikke høreapparatsfunktioner til AirPods eller de vil markedsføre de eksisterende muligheder bedre.

Boost af lyden i samtaler

AirPods Pro tilbyder allerede i dag funktioner, der kan forbedre hørelsen med høreapparater. Featuren ”Samtale Boost” blev lanceret fornylig, men der skulle altså allerede være prototyper til Airpods, der kan måle kropstemperaturen fra ørerne.

De forskellige sensorer i enhederne, herunder mikrofoner, en forstærker og en sofistikeret processor, betyder, at AirPods Pro allerede indeholder meget af den teknologi, der er nødvendig for at hjælpe personer med mild eller moderat høretab, lyder det fra eksperter.

De foreslåede AirPods-funktioner kan også ende med aldrig at nå ud til offentligheden. Det er i skrivende stund uvist. 

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Mere til historien

Der er omkring 28 millioner amerikanere, som lider af mildt høretab, men kun 5 procent benytter høreapparat. Det anslår Cochlear Center for Hearing and Public Health på Johns Hopkins University. Mens yderligere 12 millioner lider af moderat høretab, hvor det kun anslås 37 procent af denne gruppe bruger høreapparat. 

Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Gammel iPhone ventes at nå over 340.000 kroner

En iPhone fra 2007 er på auktion og vurderes til at være en ligeså sikker investering, som de toneangivende aktier.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram