Sonos-produkter stiger i pris

Sonos sætter priserne op på flere af deres produkter.

Bagsiden af Sonos Amp
Her ses Sonos Amp, der netop er steget med 800 kroner i vejledende pris (Foto: MereMobil.dk)

Priserne på elektronik og fødevarer stiger, hvilket sker da coronapandemien har skabt flaskehalse og betydet nogle produktioner er gået i stå.

Det pres der er lagt på de globale forsyningskæder, hvilket resulterer i prisstigninger, der nu rammer blandt andet de danske forbrugere.

Priserne på elektronik stiger og stiger

Prisstigningerne ses nu også ved Sonos, der har hævet prisen på flere af deres produkter. Det skriver Flatpanels.dk.

Sonos vil formentlig melde mere ud indenfor de kommende uger, da de ventes at justere flere priser inden næste regnskabsår. Sådan lyder beskeden fra Sonos til Flatpanels.

I første omgang er det nedenstående produkter, som stiger i pris:

  • Sonos Arc
  • Sonos Sub
  • Sonos Five
  • Sonos Roam
  • Sonos Amp 
  • Sonos Boost 

Dermed er blandt andet Sonos One og Sonos One SL ikke steget i pris i første omgang, oplsyer Flatpanels.

Priserne er allerede gældende på Sonos.dk og de autoriserede forhandlere, men du kan altså være heldig at finde produkterne hos andre forhandlere til ”gammel pris”. Tjek Pricerunner.dk.

Du kan se hvilke produkter, som stiger i pris og hvor meget, i skemaet herunder. Det er uvist om de andre produkter også vil stige i pris i nær fremtid.

ProduktnavnGammel prisNy prisForskel
Sonos Arc6.699 kroner 7.499 kroner800 kroner
Sonos Sub5.999 kroner6.299 kroner 300 kroner
Sonos Five 4.349 kroner4.499 kroner150 kroner
Sonos Roam1.349 kroner1.499 kroner150 kroner
Sonos One1.699 kroner1.699 kroner0 kroner
Sonos One SL1.499 kroner 1.499 kroner0 kroner
Sonos Move 2.999 kroner2.999 kroner 0 kroner
Sonos Amp5.199 kroner5.999 kroner 800 kroner
Sonos Boost 799 kroner899 kroner100 kroner
Sonos Port3.399 kroner 3.399 kroner0 kroner

Mere til historien

Det tyder altså på, at vi skal forvente en masse varer vil stige i pris den kommende tid. Apple vil afsløre nye iPhones i aften og her tales også om højere priser end sidste års modeller startede på.

Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

TEST: Prisen er lav, men lyden ret fornuftig. Kraftig bas må du undvære, men lyden fylder alligevel ret meget. Læs min Sonos Ray test her.

(mere…)
Sonos bluetooth-højttaler fås nu i smarte farver

Den roste transportable højttaler, Sonos Roam, kommer nu i smartere farver, som er lidt mere interessante end sort og hvid.

(mere…)
Mød Sonos Ray – en soundbar til lavpris

Sonos Ray leverer mere power til lyden i dit TV – til en yderst overkommelig pris.

(mere…)
Sonos næste soundbar hedder Sonos Ray

Er du på udkig efter en soundbar, som ikke har en tårnhøj pris? Du kan glæde dig til Sonos kommende soundbar, Sonos Ray.

(mere…)
Ny Sonos-soundbar til halv pris er måske på vej

Rygterne svirrer om, at Sonos er på vej med en ny billigere soundbar, som vil koste tæt på det halve af Sonos Beam.

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram