Nokia har afsløret dato for ny mobil

Om godt 14 dage afslører Nokia Mobile en udvidelse af “familien”. Her ventes en ny telefon og en tablet.

Nokia teaser
Teaserbillede for lacering fra HMD Global

Så kan Nokia-fans sætte et kryds i kalenderen. Finske HMD Global har nemlig offentliggjort præsentationsdatoen for nye produkter.

Således kan vi forvente, at se mobiltelefonen Nokia G50 5G – som den formodes at hedde – og formentlig en ny Android-tablet, som forventes at hedde T20.

Twitter har Nokia Mobile offentliggjort et billede, som viser en række produkter, men som ikke afslører meget andet.

Dog er der hæftet en dato på opslaget, så krydset i kalenderen skal være den 6. oktober 2021, hvor Nokia Mobile, som de skriver i opslaget, udvider familien; “Our family keeps growing”.

For en lille måned siden smuttede der oplysninger ud om Nokia G50 5G. Her kunne man kortvarigt læse, at mobilen forventes at få en Snapdragon 480-processor fra Qualcomm, en 6,38 tommer skærm med en opløsning på 1560 x 720 pixels og at batteriet er et “Le Mans”-batteri, der holder mindst 24 timer.

Nu mener techsitet GSMArena at vide, at batteriet er 4.850 mAh, og at skærmen er en 6,8-tommer HD+. Telefonen vil angiveligt have et hovedkamera på 48 megapixels.

Ifølge GSMArena vil T20-tabletten sandsynligvis have en 10,36-tommer skærm. Den vil have 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Processoren menes at blive leveret af Unisoc. Her er der ikke et bud på specifikationerne. 

T20 vil være den første Nokia-tablet siden N1 fra 2015.

Mere til historien

Prisen på en Nokia G50 5G ventes at være på omkring 245 Euro for den mindste af konfigurationerne og 285 Euro for den største. Det er uvist om Nokia G50 5G lanceres i Danmark, samt hvornår og hvor den i så fald så vil kunne købes.

Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Skift batteri, skærm og ladeport selv på Nokia G42 5G

HMD Global har lanceret den meget reparationsvenlige smartphone Nokia G42 5G er nu klar på hylderne hos de danske mobilforhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram