Nokia har afsløret dato for ny mobil

1

Om godt 14 dage afslører Nokia Mobile en udvidelse af “familien”. Her ventes en ny telefon og en tablet.

Nokia teaser
Teaserbillede for lacering fra HMD Global

Så kan Nokia-fans sætte et kryds i kalenderen. Finske HMD Global har nemlig offentliggjort præsentationsdatoen for nye produkter.

Således kan vi forvente, at se mobiltelefonen Nokia G50 5G – som den formodes at hedde – og formentlig en ny Android-tablet, som forventes at hedde T20.

Twitter har Nokia Mobile offentliggjort et billede, som viser en række produkter, men som ikke afslører meget andet.

Dog er der hæftet en dato på opslaget, så krydset i kalenderen skal være den 6. oktober 2021, hvor Nokia Mobile, som de skriver i opslaget, udvider familien; “Our family keeps growing”.

For en lille måned siden smuttede der oplysninger ud om Nokia G50 5G. Her kunne man kortvarigt læse, at mobilen forventes at få en Snapdragon 480-processor fra Qualcomm, en 6,38 tommer skærm med en opløsning på 1560 x 720 pixels og at batteriet er et “Le Mans”-batteri, der holder mindst 24 timer.

Nu mener techsitet GSMArena at vide, at batteriet er 4.850 mAh, og at skærmen er en 6,8-tommer HD+. Telefonen vil angiveligt have et hovedkamera på 48 megapixels.

Ifølge GSMArena vil T20-tabletten sandsynligvis have en 10,36-tommer skærm. Den vil have 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Processoren menes at blive leveret af Unisoc. Her er der ikke et bud på specifikationerne. 

T20 vil være den første Nokia-tablet siden N1 fra 2015.

Mere til historien

Prisen på en Nokia G50 5G ventes at være på omkring 245 Euro for den mindste af konfigurationerne og 285 Euro for den største. Det er uvist om Nokia G50 5G lanceres i Danmark, samt hvornår og hvor den i så fald så vil kunne købes.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer