Nokia har afsløret dato for ny mobil

Om godt 14 dage afslører Nokia Mobile en udvidelse af “familien”. Her ventes en ny telefon og en tablet.

Nokia teaser
Teaserbillede for lacering fra HMD Global

Så kan Nokia-fans sætte et kryds i kalenderen. Finske HMD Global har nemlig offentliggjort præsentationsdatoen for nye produkter.

Således kan vi forvente, at se mobiltelefonen Nokia G50 5G - som den formodes at hedde - og formentlig en ny Android-tablet, som forventes at hedde T20.

Twitter har Nokia Mobile offentliggjort et billede, som viser en række produkter, men som ikke afslører meget andet.

Dog er der hæftet en dato på opslaget, så krydset i kalenderen skal være den 6. oktober 2021, hvor Nokia Mobile, som de skriver i opslaget, udvider familien; "Our family keeps growing".

For en lille måned siden smuttede der oplysninger ud om Nokia G50 5G. Her kunne man kortvarigt læse, at mobilen forventes at få en Snapdragon 480-processor fra Qualcomm, en 6,38 tommer skærm med en opløsning på 1560 x 720 pixels og at batteriet er et "Le Mans"-batteri, der holder mindst 24 timer.

Nu mener techsitet GSMArena at vide, at batteriet er 4.850 mAh, og at skærmen er en 6,8-tommer HD+. Telefonen vil angiveligt have et hovedkamera på 48 megapixels.

Ifølge GSMArena vil T20-tabletten sandsynligvis have en 10,36-tommer skærm. Den vil have 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Processoren menes at blive leveret af Unisoc. Her er der ikke et bud på specifikationerne. 

T20 vil være den første Nokia-tablet siden N1 fra 2015.

Mere til historien

Prisen på en Nokia G50 5G ventes at være på omkring 245 Euro for den mindste af konfigurationerne og 285 Euro for den største. Det er uvist om Nokia G50 5G lanceres i Danmark, samt hvornår og hvor den i så fald så vil kunne købes.

Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Nokia T20 – ny tablet til lav pris og med stort batteri

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den byder på lang batteritid og en pris under 2.000 kroner. Læs mere om Nokia T20 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram