Fortnite kommer ikke tilbage til iOS foreløbig

Tim Sweeney, CEO ved Epic Games, har bekræftet på Twitter, at Fortnite ikke vil blive tilgængelig i Apples App Store i nærmeste fremtid. 

Fortnite
Fortnite (Foto: Epic Games)

Apple har fjernet Fortnite fra App Store grundet hele sagen med Epic Games, hvor de valgte at benytte egen gateway fremfor den Apple benytter. Dette for ikke at betale Apple 30 procent af indtægterne.

Derfor blev Fortnite fjernet fra App Store og Epic sagsøgte Apple.

Det skal lige siges, at det i starten var både Apple og Google, som havde smidt Fortnite ud af deres respektive applikationsbutikker.

Apple og Google har smidt Fortnite på porten

Sagen blev i første omgang afsluttet den 10. september 2021. Her blev det fastslået af en dommer, at Apple skal tillade App Stores udviklere at linke til tredjeparts betalingsmuligheder. Epic opnåede lidt ændringer, men kampen er langt fra slut. Og ingen af parterne var ”vinderen”. 

Apple vs. Epic: En sejr for Apple – men ikke ubetinget

Tim Sweeney, CEO i Epic Games, er nu også klar med en udmelding her to ugers tid efter høringen. På Twitter skriver han, at Fortnite ikke vil komme tilbage til iOS i nærmeste fremtid.

Apple hævdede ellers, at de ville lade det populære spil komme tilbage i App Store, hvis Epic Games overholdt App Stores politik. Epic bekræftede dog, at selv efter at have overholdt ændringerne nægtede Apple at gendanne sin udviklerkonto og lade den komme tilbage i butikken.

Apple har bekræftet, at Tim Sweney’s screenshots er faktisk legitime og sande, og opsigelsen var lovlig og håndhæves. Det er endnu uvist, hvordan denne sag ender. Men er du til Fortnite, så skal du enten købe en Android-telefon eller spille på PC eller spilkonsol.

Mere til historien

Fortnite har for kort tid siden også præsenteret “Imposters”, som er en ny game-mode. Her er en del ligheder med Among Us.

Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram