Fortnite kommer ikke tilbage til iOS foreløbig

Tim Sweeney, CEO ved Epic Games, har bekræftet på Twitter, at Fortnite ikke vil blive tilgængelig i Apples App Store i nærmeste fremtid. 

Fortnite
Fortnite (Foto: Epic Games)

Apple har fjernet Fortnite fra App Store grundet hele sagen med Epic Games, hvor de valgte at benytte egen gateway fremfor den Apple benytter. Dette for ikke at betale Apple 30 procent af indtægterne.

Derfor blev Fortnite fjernet fra App Store og Epic sagsøgte Apple.

Det skal lige siges, at det i starten var både Apple og Google, som havde smidt Fortnite ud af deres respektive applikationsbutikker.

Apple og Google har smidt Fortnite på porten

Sagen blev i første omgang afsluttet den 10. september 2021. Her blev det fastslået af en dommer, at Apple skal tillade App Stores udviklere at linke til tredjeparts betalingsmuligheder. Epic opnåede lidt ændringer, men kampen er langt fra slut. Og ingen af parterne var ”vinderen”. 

Apple vs. Epic: En sejr for Apple – men ikke ubetinget

Tim Sweeney, CEO i Epic Games, er nu også klar med en udmelding her to ugers tid efter høringen. På Twitter skriver han, at Fortnite ikke vil komme tilbage til iOS i nærmeste fremtid.

Apple hævdede ellers, at de ville lade det populære spil komme tilbage i App Store, hvis Epic Games overholdt App Stores politik. Epic bekræftede dog, at selv efter at have overholdt ændringerne nægtede Apple at gendanne sin udviklerkonto og lade den komme tilbage i butikken.

Apple har bekræftet, at Tim Sweney's screenshots er faktisk legitime og sande, og opsigelsen var lovlig og håndhæves. Det er endnu uvist, hvordan denne sag ender. Men er du til Fortnite, så skal du enten købe en Android-telefon eller spille på PC eller spilkonsol.

Mere til historien

Fortnite har for kort tid siden også præsenteret "Imposters", som er en ny game-mode. Her er en del ligheder med Among Us.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram