Fortnite kommer ikke tilbage til iOS foreløbig

Tim Sweeney, CEO ved Epic Games, har bekræftet på Twitter, at Fortnite ikke vil blive tilgængelig i Apples App Store i nærmeste fremtid. 

Fortnite
Fortnite (Foto: Epic Games)

Apple har fjernet Fortnite fra App Store grundet hele sagen med Epic Games, hvor de valgte at benytte egen gateway fremfor den Apple benytter. Dette for ikke at betale Apple 30 procent af indtægterne.

Derfor blev Fortnite fjernet fra App Store og Epic sagsøgte Apple.

Det skal lige siges, at det i starten var både Apple og Google, som havde smidt Fortnite ud af deres respektive applikationsbutikker.

Apple og Google har smidt Fortnite på porten

Sagen blev i første omgang afsluttet den 10. september 2021. Her blev det fastslået af en dommer, at Apple skal tillade App Stores udviklere at linke til tredjeparts betalingsmuligheder. Epic opnåede lidt ændringer, men kampen er langt fra slut. Og ingen af parterne var ”vinderen”. 

Apple vs. Epic: En sejr for Apple – men ikke ubetinget

Tim Sweeney, CEO i Epic Games, er nu også klar med en udmelding her to ugers tid efter høringen. På Twitter skriver han, at Fortnite ikke vil komme tilbage til iOS i nærmeste fremtid.

Apple hævdede ellers, at de ville lade det populære spil komme tilbage i App Store, hvis Epic Games overholdt App Stores politik. Epic bekræftede dog, at selv efter at have overholdt ændringerne nægtede Apple at gendanne sin udviklerkonto og lade den komme tilbage i butikken.

Apple har bekræftet, at Tim Sweney's screenshots er faktisk legitime og sande, og opsigelsen var lovlig og håndhæves. Det er endnu uvist, hvordan denne sag ender. Men er du til Fortnite, så skal du enten købe en Android-telefon eller spille på PC eller spilkonsol.

Mere til historien

Fortnite har for kort tid siden også præsenteret "Imposters", som er en ny game-mode. Her er en del ligheder med Among Us.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram