Fortnite kommer ikke tilbage til iOS foreløbig

Tim Sweeney, CEO ved Epic Games, har bekræftet på Twitter, at Fortnite ikke vil blive tilgængelig i Apples App Store i nærmeste fremtid. 

Fortnite
Fortnite (Foto: Epic Games)

Apple har fjernet Fortnite fra App Store grundet hele sagen med Epic Games, hvor de valgte at benytte egen gateway fremfor den Apple benytter. Dette for ikke at betale Apple 30 procent af indtægterne.

Derfor blev Fortnite fjernet fra App Store og Epic sagsøgte Apple.

Det skal lige siges, at det i starten var både Apple og Google, som havde smidt Fortnite ud af deres respektive applikationsbutikker.

Apple og Google har smidt Fortnite på porten

Sagen blev i første omgang afsluttet den 10. september 2021. Her blev det fastslået af en dommer, at Apple skal tillade App Stores udviklere at linke til tredjeparts betalingsmuligheder. Epic opnåede lidt ændringer, men kampen er langt fra slut. Og ingen af parterne var ”vinderen”. 

Apple vs. Epic: En sejr for Apple – men ikke ubetinget

Tim Sweeney, CEO i Epic Games, er nu også klar med en udmelding her to ugers tid efter høringen. På Twitter skriver han, at Fortnite ikke vil komme tilbage til iOS i nærmeste fremtid.

Apple hævdede ellers, at de ville lade det populære spil komme tilbage i App Store, hvis Epic Games overholdt App Stores politik. Epic bekræftede dog, at selv efter at have overholdt ændringerne nægtede Apple at gendanne sin udviklerkonto og lade den komme tilbage i butikken.

Apple har bekræftet, at Tim Sweney’s screenshots er faktisk legitime og sande, og opsigelsen var lovlig og håndhæves. Det er endnu uvist, hvordan denne sag ender. Men er du til Fortnite, så skal du enten købe en Android-telefon eller spille på PC eller spilkonsol.

Mere til historien

Fortnite har for kort tid siden også præsenteret “Imposters”, som er en ny game-mode. Her er en del ligheder med Among Us.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram