Fejlen i coronapas-appen er rettet

Vaccinerede med tredje stik har ikke kunne bruge coronapas-appen i en periode, hvis de skulle rejse.

Coronapas app
En ny version af coronapas-appen er frigivet. Fejlen omkring tredje stik er rettet (Foto: MereMobil.dk)

Vi har tidligere skrevet om en fejl i coronapas-appen, der viste sig ved personer, som blev vaccineret med tredje stik.

Problemet viste sig ved, at når personen havde fået det tredje stik, så forsvandt første stik fra appen. Dermed så det ud til, at man først lige var færdigvaccineret (med to stik) og det ville give en ny karensperiode for de, som ville ud og rejse. Det kunne betyde tests m.m. før indrejse flere steder.

Tredje vaccinestik volder problemer i coronapas-appen

-“Så har vi fået rettet fejlen og 3. stik vises rigtigt i Coronapas app og øvrige steder du henter passet – dvs alle stik kan ses og man kan rejse på dem. Vi beklager ulejligheden for de berørte,” lyder det fra direktør for Sundhedsdatastyrelsen, Lisbeth Nielsen, på Twitter.

Om appen er fejlfri nu, er uvist.

En bruger skriver i kommentarfeltet: -”Det lyder godt, men det er nu ikke helt på plads. Nu er tredje stik forsvundet.” På BT.dk skriver en læser, at det kan være nødvendigt at slette app og geninstallere den før det virker igen.

Dog kræver det ikke tests hele tiden, hvis folk rejser i udlandet, da de jo så i det mindste har de to og dermed et gyldigt coronapas. 

Coronapas-appen blev lanceret trods advarsler

Vi har på redaktionen ikke haft mulighed for at teste om det er korrekt tredej stik forsvinder. 

Coronapas-appen virker på tværs af EU. Oplever du problemer med appen, så kan du downloade dit coronapas på MinSundhed.dk.

Mere til historien

Der er fortsat flere lande, der har påkrævet gyldigt coronapas enten via tests eller vaccination. Står du og skal ud og rejse, så opfordrer vi dig til, at læse på reglerne for det pågældende land inden afrejse. 

Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram