Analytiker: Forvent mangel på iPhone 13-modeller

13

Forsyningskæderne spænder ben for de forudbestilte nye iPhone-modeller. 

iPhone 13 og iPhone 13 Minii
iPhone 13 og iPhone 13 Minii (Foto: Apple)

Få dage efter forudbestillinger på Apples nye iPhone-modeller er sat i værk forudser en af de mest pålidelige Apple-analytikere, at flaskehalsproblemer vil betyde lange leveringstider.

Således siger Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, at leveringstiden af topmodellerne iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max vil blive forlænget med op mod 50 procent.

Det vil sige, at telefonerne først kan forventes at blive leveret i midten af november.

Problemet er en gentagelse af sidste års kvababbelser med leverancer fra underleverandørerne.

Ii modsætning til sidste år, hvor iPhone 12-serien kom i klemme straks efter lanceringen, er forsinkelserne på iPhone 13-serien ikke en overraskelse, vurderer Ming-Chi Kuo og tilføjer, ifølge 9to5mac, at det stadig er “i overensstemmelse med markedets forventninger”.

Trods flaskehalse i forsyningskæderne forventer Ming-Chi Kuo, at Apple vil sende flere telefoner fra iPhone 13-serien på markedet end den amerikanske techgigant sendte ud sidste år.

Således forudser han, at Apple vil sende henholdsvis fem procent flere telefoner på markedet i år og 16 procent flere til næste år.

Det baserer han på efterspørgslen efter 5G-telefoner, og det fortsatte forbud mod Huawei på det amerikanske marked.

LÆS OGSÅ: Nu fører 5G-telefonerne i Danmark

Hør om iPhone 13-serien, iPad Mini og Apple Watch Series 7

Mere til historien

Ming-Chi Kuo fik ret, da han allerede i foråret forudså, at Apple ville gå uden om en ny SE-model i år. Han mente i marts, at vi først får næste generation af iPhone SE i starten af 2022. Og ved lancering den 14. september var der ingen ny SE-model.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer