Sundhed.dk advardede om falske SMS’er ved en fejl

En advarsel om falske SMS-beskeder, er trukket i land.

Svar på coronatest på mobilen fra Sundhed.dk (Foto: Sundhed.dk)
Svar på coronatest på mobilen fra MinSundhed/Sundhed.dk (Foto: Sundhed.dk)

Sundhed.dk gjorde tidligere i dag gøre folk opmærksomme på, at der er falske SMS’er i omløb, som lignede, at de kom fra dem.

-”Der er i øjeblikket mange, som modtager NemSMS’er fra sundhed.dk. Det er ikke sundhed.dk, der står for udsendelsen af disse beskeder, så vi kan derfor ikke vide om det er phishing beskeder eller ej,” skrev Sundhed.dk på forsiden.

Senere på dagen viste det sig, at det blot fra NemSMS-systemet, der var gået i kage.

Borgerne fik den korrekte besked om, at eksempelvis et prøvesvar lå klar, men i slutningen var der indflettet et stykke fra en besked til en anden borger, hvilket fik beskeden til at se særledels mystisk ud.

Digitaliseringsstyrelsen slår fast, at der ikke er sendt personlige oplysninger rundt om andre borgere i de fejlramte beskeder.

Du kan læse mere om fejlen på NemSMS her.

Mere til historien

Restriktionerne herhjemme forsvinder mere og mere, men skal du til udlandet, så skal du stadigvæk benytte dit coronapas.

Politiet advarer om narkosalgs SMS’er til børn

Københavns Politi er ude med en advarsel, da de har oplevet flere tilfælde, hvor børn helt ned til 8 år har modtaget narko-beskeder.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram