Lovla satser på ægte kærlighed

Datingappen Lola satser på den rigtige kærlighed og ikke dates med personer, som du ikke har noget tilfælles med. Det skal en matching-algoritme sørge for.

Screenshots fra appen Lovla
Screenshots fra appen Lovla

Du har måske set datingprogrammet ”Gift ved første blik” på DR, hvor deltagerne matches på forskellige parametre, som baggrund, indstillinger til livet, interesser og meget andet. Det har to danskere nu forsøgt, at ”koge ned" i en app. 

Den nye dating-app hedder ”Lovla” og skal forsøge at gøre op med de overfladiske apps, som eksempelvis Tinder. 

Bag ”Lovla” er brødrene Mortada Haddad og Ahmad Haddad, der har brugt 12 år på at drive succesfulde internationale dating-apps.

Den specialiserede matching-algoritme skal sammensætte ideelle matches lidt som det kendes fra ”Gift ved første blik”.

Du vælger derfor samtaleemner og præferencer. Derefter kan du se hvilke kandidater, som du har mest til fælles med. 

-”Vores algoritme hjælper med at skabe det bedste grundlag for et personligt møde. Begge parter ved, hvad de har tilfælles allerede på første date. Det giver mulighed for en dybere relation og bedre samtaler fra start og dermed også større chancer for at finde kærligheden,” siger medstifter og CEO, Mortada Haddad. 

Danskerne har generelt taget net-dating til sig, men det er ikke altid at ”kærligheden” har været i fokus, men det vil brødrene Haddad altså forsøge at lave om med appen ”Lovla”. 

De forsøger derfor også, at få brugerne til at svare på, hvad de søger i en potentiel partner. Dette er for at undgå at ende på dates, hvor jeres forventninger slet ikke stemmer overens. 

Appen er tilgængelig både på iOS og Android – og tjenesten kan også tilgås på hjemmesiden.

Det er gratis at oprette sig, men ønsker du den fulde pakke og blive Lovla Plus-bruger, så koster det 49 kroner om måneden – eller 99 kroner for tre måneder og 149 kroner for seks måneder.

Mere til historien

Lovla blav lanceret i Danmark den 1. februar 2021 og har i dag mere end 25.000 brugere. Derfor er appen ikke ny, men med en ny sæson af ”Gift ved første blik” kan den måske interessere dem, som ikke kom igennem nåleøjet med TV-programmet eller de der ikke har turde tilmelde sig. 

Populær el-app koster nu penge at bruge

Min Strøm ændrer i vilkårene. Det betyder, at flere funktioner nu vil koste penge at benytte.

(mere…)
Stigende priser gør el-apps populære

Priserne på el er vildt høje. Det har gjort populariteten af el-apps meget stor, som er blandt de mest downloadede.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram