Apple bekræfter lydproblem på iPhone 12

Problemer med lyd via headsets på iPhone 12, er bekræftet af Apple, der tilbyder at rette fejlen.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
En lille procent del af iPhone 12 og iPhone 12 Pro enhederne er ramt af en fejl, mens fejlen altså ikke findes på iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max. (Foto: MereMobil.dk)

Apple har netop bekræftet, at en lille procentdel af iPhone 12-modellerne har en fejl, der gør at headsets svigter ved samtale. Derfor har Apple oprettet et reparationsprogram, hvor de tilbyder at fikse fejlene uden beregning for de berørte kunder.

iPhone 13 kommer måske med satellit-kommunikation

Apple kalder serviceprogrammet for: ”iPhone 12 og iPhone 12 Pro Service Program for No Sound Issues”. 

De berørte enheder er produceret mellem oktober 2020 og april 2021. Der er tale om modellerne iPhone 12 og iPhone 12 Pro. Ifølge Apple er iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max ikke en del af dette program.

Apple beskriver, at fejlen skyldes en komponent, som kan fejle på ”modtager”-modulet. Problemet kan derfor opstå enten når du modtager eller foretager opkald. Her vil headsets svigte. 

Din iPhone vil blive undersøgt før service, hvilket gøres for at kontrollere, at den er berettiget til dette reparationsprogram. Dermed vil det kun være enheder, som er berørt, der vil blive serviceret uden beregning.

Inden du afleverer din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro til service, hvis den er en del af reparationsprogrammet, skal du også vide, at har den skader, som f.eks. en ødelagt skærm, så skal dette løses inden servicen. I nogle tilfælde kan der derfor være en omkostning forbundet med den ekstra reparation.

iPhone 13 får hurtigere 5nm+ chipset og større batteri

Reparationsprogrammet dækker berørte iPhone 12 eller iPhone 12 Pro-enheder i to år efter det første detailsalg af enheden.

Mere til historien

Husk altid at lave en backup af din enhed inden du sender den til services. Dermed undgår du at miste data.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram