Apple bekræfter lydproblem på iPhone 12

Problemer med lyd via headsets på iPhone 12, er bekræftet af Apple, der tilbyder at rette fejlen.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
En lille procent del af iPhone 12 og iPhone 12 Pro enhederne er ramt af en fejl, mens fejlen altså ikke findes på iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max. (Foto: MereMobil.dk)

Apple har netop bekræftet, at en lille procentdel af iPhone 12-modellerne har en fejl, der gør at headsets svigter ved samtale. Derfor har Apple oprettet et reparationsprogram, hvor de tilbyder at fikse fejlene uden beregning for de berørte kunder.

iPhone 13 kommer måske med satellit-kommunikation

Apple kalder serviceprogrammet for: ”iPhone 12 og iPhone 12 Pro Service Program for No Sound Issues”. 

De berørte enheder er produceret mellem oktober 2020 og april 2021. Der er tale om modellerne iPhone 12 og iPhone 12 Pro. Ifølge Apple er iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max ikke en del af dette program.

Apple beskriver, at fejlen skyldes en komponent, som kan fejle på ”modtager”-modulet. Problemet kan derfor opstå enten når du modtager eller foretager opkald. Her vil headsets svigte. 

Din iPhone vil blive undersøgt før service, hvilket gøres for at kontrollere, at den er berettiget til dette reparationsprogram. Dermed vil det kun være enheder, som er berørt, der vil blive serviceret uden beregning.

Inden du afleverer din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro til service, hvis den er en del af reparationsprogrammet, skal du også vide, at har den skader, som f.eks. en ødelagt skærm, så skal dette løses inden servicen. I nogle tilfælde kan der derfor være en omkostning forbundet med den ekstra reparation.

iPhone 13 får hurtigere 5nm+ chipset og større batteri

Reparationsprogrammet dækker berørte iPhone 12 eller iPhone 12 Pro-enheder i to år efter det første detailsalg af enheden.

Mere til historien

Husk altid at lave en backup af din enhed inden du sender den til services. Dermed undgår du at miste data.

EU stiller vilde krav til nye telefoner

EU har stiller nye krav til producenterne om blandt andet reparationsbarhed, holdbarhed og opgradering af styresystemet.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram