Apple bekræfter lydproblem på iPhone 12

9

Problemer med lyd via headsets på iPhone 12, er bekræftet af Apple, der tilbyder at rette fejlen.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
En lille procent del af iPhone 12 og iPhone 12 Pro enhederne er ramt af en fejl, mens fejlen altså ikke findes på iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max. (Foto: MereMobil.dk)

Apple har netop bekræftet, at en lille procentdel af iPhone 12-modellerne har en fejl, der gør at headsets svigter ved samtale. Derfor har Apple oprettet et reparationsprogram, hvor de tilbyder at fikse fejlene uden beregning for de berørte kunder.

iPhone 13 kommer måske med satellit-kommunikation

Apple kalder serviceprogrammet for: ”iPhone 12 og iPhone 12 Pro Service Program for No Sound Issues”. 

De berørte enheder er produceret mellem oktober 2020 og april 2021. Der er tale om modellerne iPhone 12 og iPhone 12 Pro. Ifølge Apple er iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max ikke en del af dette program.

Apple beskriver, at fejlen skyldes en komponent, som kan fejle på ”modtager”-modulet. Problemet kan derfor opstå enten når du modtager eller foretager opkald. Her vil headsets svigte. 

Din iPhone vil blive undersøgt før service, hvilket gøres for at kontrollere, at den er berettiget til dette reparationsprogram. Dermed vil det kun være enheder, som er berørt, der vil blive serviceret uden beregning.

Inden du afleverer din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro til service, hvis den er en del af reparationsprogrammet, skal du også vide, at har den skader, som f.eks. en ødelagt skærm, så skal dette løses inden servicen. I nogle tilfælde kan der derfor være en omkostning forbundet med den ekstra reparation.

iPhone 13 får hurtigere 5nm+ chipset og større batteri

Reparationsprogrammet dækker berørte iPhone 12 eller iPhone 12 Pro-enheder i to år efter det første detailsalg af enheden.

Mere til historien

Husk altid at lave en backup af din enhed inden du sender den til services. Dermed undgår du at miste data.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer