Oplad kun hver anden dag

Når telefonen holder strøm i 48 timer, så glemmer jeg at oplade.

Nokia X20
Nokia X20 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia X20 var på mit bord i maj måned og når det handlede om strømtiden, var det en rigtig god oplevelse. Går du efter en smartphone, der ikke skal oplades særligt tit, er Nokia X20 et godt bud.

Jeg oplevede en fantastisk ydelse fra batteriet, der har en kapacitet på 4.470 mAh. Hele 48 timer uden jeg skulle sætte en oplader til, er helt fantastisk.

Problemet ved at en telefon holder strøm i så lang tid er, at det ødelægger ens vane med at oplade hver nat. For mit vedkommende betød det, at jeg alligevel løb tør for strøm – simpelthen fordi min opladevane skulle ændres.

Jeg kunne i øvrigt godt have ønsket mig trådløs opladning på Nokia X20, men dette er ikke en mulighed. Du er derfor henvist til kablet opladning.

I salgspakken til Nokia X20 medfølger der ikke en oplader, men kun et USB-C kabel.

Telefonen er baseret på Qualcomm Snapdragon 480 processor, der gør det let at finde en god oplader, som kan kommunikere med chipsettet og opladekredsløbet, så du får den hurtigst mulige opladning. Til Nokia X20 skal du se efter en USB-C oplader, der understøtter 9 volt 2 ampere (9,0V / 2A), oplyser producenten.

Nokia X20 opdateres i tre år med sikkerhedsopdateringer såvel som nye Android-versioner. Desuden yder producenten tre års garanti.

Du kan læse min anmeldelse af Nokia X20 her.

Mere til historien

Nokia X20 er med i Googles Android One-program, der garanterer en ren Android, hvor der ikke pillet for meget i softwaren fra producentens side.

Ny trådløs standard fremvist – Qi2

En ny trådløs oplade-standard er netop fremvist. Qi2 gør det lettere og mere strømeffektivt at oplade trådløst. Qi2 er baseret på Apples MagSafe.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Apple er klar til at droppe Lightning-stikket

Apple har netop sagt, at de vil følge reglerne på det europæiske marked, hvilket kan betyde, at vi får en iPhone med USB-C.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Så store batterier har iPhone 14-serien

Det er nu spottet, hvor store batterier den nye iPhone 14-serie kommer med.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram