Oplad kun hver anden dag

16

Når telefonen holder strøm i 48 timer, så glemmer jeg at oplade.

Nokia X20
Nokia X20 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia X20 var på mit bord i maj måned og når det handlede om strømtiden, var det en rigtig god oplevelse. Går du efter en smartphone, der ikke skal oplades særligt tit, er Nokia X20 et godt bud.

Jeg oplevede en fantastisk ydelse fra batteriet, der har en kapacitet på 4.470 mAh. Hele 48 timer uden jeg skulle sætte en oplader til, er helt fantastisk.

Problemet ved at en telefon holder strøm i så lang tid er, at det ødelægger ens vane med at oplade hver nat. For mit vedkommende betød det, at jeg alligevel løb tør for strøm – simpelthen fordi min opladevane skulle ændres.

Jeg kunne i øvrigt godt have ønsket mig trådløs opladning på Nokia X20, men dette er ikke en mulighed. Du er derfor henvist til kablet opladning.

I salgspakken til Nokia X20 medfølger der ikke en oplader, men kun et USB-C kabel.

Telefonen er baseret på Qualcomm Snapdragon 480 processor, der gør det let at finde en god oplader, som kan kommunikere med chipsettet og opladekredsløbet, så du får den hurtigst mulige opladning. Til Nokia X20 skal du se efter en USB-C oplader, der understøtter 9 volt 2 ampere (9,0V / 2A), oplyser producenten.

Nokia X20 opdateres i tre år med sikkerhedsopdateringer såvel som nye Android-versioner. Desuden yder producenten tre års garanti.

Du kan læse min anmeldelse af Nokia X20 her.

Mere til historien

Nokia X20 er med i Googles Android One-program, der garanterer en ren Android, hvor der ikke pillet for meget i softwaren fra producentens side.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer