Eksperter: Amazon kommer snart

12

Der har længe svirret rygter om, at Amazon vil åbne på det danske marked. Nu spår flere eksperter, at det sker snart.

Amazon.se har haft stor succes, selvom der var lidt problemer i opstarten. Måske Danmark er næste "skridt" på vejen. Eksperter spår Amazon er klar i Danmark i efteråret 2021
Amazon.se har haft stor succes, selvom der var lidt problemer i opstarten. Måske Danmark er næste “skridt” på vejen. Eksperter spår Amazon er klar i Danmark i efteråret 2021 (Foto: MereMobil.dk)

Gennem lang tid har der svirret rygter om, at e-handelsgiganten Amazon ville gøre sit indtog på det danske marked. Nu får rygterne nyt liv, da flere eksperter spår, at det sker i efteråret. 

Det er Børsen, som har talt med e-handelseksperterne Jeppe Hamming og Søren Kipling, samt Sidsel Dyrholm Holst fra Dansk Industri, og bedt dem give deres bud på, hvad Amazons entre i Sverige betyder for Danmark.

Amazon Echo rykker tættere på Danmark

Amazon har nu været på det svenske marked i ni måneder og det har været en stor succes, selvom opstarten har budt på lidt ”børnesygdomme”, som dårlige maskinoversættelser.

Cirka 1 ud af 4 svenske forbrugere sagt i en undersøgelse, som Epinion har foretaget, at de vil tjekke Amazon.se næste gang de skal købe noget online.

Der tales allerede om, at Amazon måske allerede gør sit indtog i Danmark i efteråret – og måske endda til Black Friday.

-”De er ikke gået til Sverige for kun at tage Sverige. De har gjort det for at tage hele Norden. Oktober måned vil jeg tro, de lander,” sådan siger Søren Kipling til Børsen. Søren Kipling har tidligere drevet en skoforretning på Amazon og benytter i dag sine erfaringer, som konsulent til salg på Amazon, i virksomheden Be Ahead. 

Eksperterne forventer også, at Amazon vil stå stærkt på det danske marked – særligt indenfor elektronik, tøj og mode, boligindretning, legetøj og gør-det-selv. 

Amazon.se skriver på forsiden, at de leverer til Danmark.

Håber du, at Amazon kommer til Danmark i løbet af 2021? 

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Amazon er grundlagt af Jeff Bezos, som også er blevet en af verdens rigeste mænd.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer