Eksperter: Amazon kommer snart

Der har længe svirret rygter om, at Amazon vil åbne på det danske marked. Nu spår flere eksperter, at det sker snart.

Amazon.se har haft stor succes, selvom der var lidt problemer i opstarten. Måske Danmark er næste "skridt" på vejen. Eksperter spår Amazon er klar i Danmark i efteråret 2021
Amazon.se har haft stor succes, selvom der var lidt problemer i opstarten. Måske Danmark er næste "skridt" på vejen. Eksperter spår Amazon er klar i Danmark i efteråret 2021 (Foto: MereMobil.dk)

Gennem lang tid har der svirret rygter om, at e-handelsgiganten Amazon ville gøre sit indtog på det danske marked. Nu får rygterne nyt liv, da flere eksperter spår, at det sker i efteråret. 

Det er Børsen, som har talt med e-handelseksperterne Jeppe Hamming og Søren Kipling, samt Sidsel Dyrholm Holst fra Dansk Industri, og bedt dem give deres bud på, hvad Amazons entre i Sverige betyder for Danmark.

Amazon Echo rykker tættere på Danmark

Amazon har nu været på det svenske marked i ni måneder og det har været en stor succes, selvom opstarten har budt på lidt ”børnesygdomme”, som dårlige maskinoversættelser.

Cirka 1 ud af 4 svenske forbrugere sagt i en undersøgelse, som Epinion har foretaget, at de vil tjekke Amazon.se næste gang de skal købe noget online.

Der tales allerede om, at Amazon måske allerede gør sit indtog i Danmark i efteråret – og måske endda til Black Friday.

-”De er ikke gået til Sverige for kun at tage Sverige. De har gjort det for at tage hele Norden. Oktober måned vil jeg tro, de lander,” sådan siger Søren Kipling til Børsen. Søren Kipling har tidligere drevet en skoforretning på Amazon og benytter i dag sine erfaringer, som konsulent til salg på Amazon, i virksomheden Be Ahead. 

Eksperterne forventer også, at Amazon vil stå stærkt på det danske marked – særligt indenfor elektronik, tøj og mode, boligindretning, legetøj og gør-det-selv. 

Amazon.se skriver på forsiden, at de leverer til Danmark.

Håber du, at Amazon kommer til Danmark i løbet af 2021? 

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Amazon er grundlagt af Jeff Bezos, som også er blevet en af verdens rigeste mænd.

Amazon og iRobot i stor milliard-handel

Amazon styrker sin position på robotmarkedet for forbrugerteknologi med opkøb af pioneren indenfor robotstøvsugere, iRobot.

(mere…)
Amazon Echo rykker tættere på Danmark

KORT NYT: Amazon Echo og Amazon Dot har nu adgang til lokalt indhold her i Danmark.

(mere…)
Google og Amazon klar med flotte regnskaber

KORT NYT: Coronakrisen har ikke ramt de store teknologivirksomheders regnskaber. Flere har netop afleveret regnskaber og bedre omsætninge end forventet.

(mere…)
Musikstreaming oplever nedgang i væksten

Det globale marked for online musikstreaming har oplevet mindre vækst i andet kvartal af 2020.

(mere…)
Gaming-krig: Amazon lancerer cloudbaseret gaming-platform

Luna hedder Amazons våben i krigen om en plads blandt de helt store spiludbydere. Der lokkes med "Assassin's Creed Valhalla" og "Far Cry 6".

(mere…)
Amazon Music haler ind på Spotify og Apple Music

Streamingtjenesten Amazon Music haler kraftigt ind på Spotify og Apple Music, viser de senest opgjorte tal fra tjenesten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram