Botox eller nye briller? Se resulatet på forhånd i en app

Teknologien har givet helt nye muligheder for at se resulatet på forhånd af botox-skønhedsbehandlinger eller nye briller inden der bestilles.

Botox behandling - se resultatet i en app
Hvordan ser du ud før og efter en botoxbehandling? En app hjælper dig på vej

Annoncørbetalt indhold

De seneste 20 år har budt på en revolution, når vi kigger på samfundets tendenser og måder at fungere på. For med teknologiens har vi fået nogle helt nye muligheder. I dag er håndskrevne breve fortid. I stedet for at sende en fax eller et fysisk girokort, sker det hele online.

Det samme gælder for vores smartphones. Med forskellige apps og en vedholdende internetforbindelse kan vi i dag gøre alt direkte fra telefonen.

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvordan apps har været med til at revolutionere skønhedsindustrien – hvordan de kan hjælpe os med at beslutte, hvilke briller vi skal vælge og om Botox er noget for os eller ej.

Apps baner vejen for nutidens skønhed

Før i tiden var det med krydsede fingre, at danskerne valgte at få en botox behandling eller købte et par nye briller online. Det var svært at spå om det færdige resultat, men i dag ser det helt anderledes ud.

Med alverdens apps på markedet er det blevet muligt at fjerne rynker, få fyldigere læber og se, hvordan et par briller klæder vores ansigt.

Særligt når det kommer til Botox behandling, er de smarte apps en genistreg. Det hjælper mænd og kvinder til at blive klogere på, om en rynkebehandling er sagen eller ej. Det bidrager til en større vished og viden omkring, hvordan det færdige resultat vil se ud.

Det er selvfølgelig også vigtigt at huske på, at apps og virkelighed ikke altid er én til én.

Drømmen om en Botox behandling

Med en smartphone i hånden kan du altså blive klogere på, om en Botox behandling mod rynker er noget for dig. Her finder du blandt andet appen BeautyVision, der laver en 3D-scanning af dit ansigt, hvorefter du kan vælge at fremhæve eller nedtone specifikke områder i ansigtet.

I dag er der et væld af muligheder for at komme rynker til livs. Du kan få Botox til bekymringsrynker, Botox til øjenbryn og øjne eller Botox til panden, hvor der ofte sidder nogle dybe og større rynker.

Inden enhver behandling er det vigtigt at få en grundig konsultation, hvor du sammen med en fagperson gennemgår den ønskede behandling og får designet en løsning, der passer præcis til dine ønsker og behov.

Ansigtsmanipulation bygger på teknologiens færdigheder

Når det kommer til blandt andet BeautyVision, er appen bygget op omkring avancerede teknologier, hvor der foretages en 3D-scanning af ansigtet. Her bliver beauty gjort interaktivt, og det trækker tråde tilbage til gaming-teknologien.

Appen er skabt af tech-huset Unity, der også er kendt for at stå bag en lang række computerspil

Ved at designe en app, der baserer sig på det interaktive og visuelle univers fra gaming, har det været muligt at kombinere virkelighed med visualiseringer af eksempelvis en læbeforstørrelse.

Appen BeautyVision startede som en Instagram-gimmick, der kunne give smukke øjenvipper og perfekte læber, men i dag anvendes den også i praksis hos skønhedsklinikker og hos forbrugerne selv.

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram