Betalingskort og MobilePay nede i hele Danmark

Det er netop nu ikke muligt, at betale med betalingskort eller via MobilePay i hele landet.

Er du ude og handle ind til weekenden, så har du måske oplevet problemet på egen krop. Nemlig at betaling via betalingskort eller MobilePay er nede. Det gjorde vi i hvert fald.

Nets oplyser også til TV 2, at den altså er god nok og problemet er landsdækkende. Det er dog ikke nødvendigvis alle terminaler, som er ramt.

Problemet har stået på i mere end en times tid.

Nets oplyser til TV 2, at det er uvist hvorfor betalingen via betalingskort og MobilePay er nede og det er også uklart, hvornår det atter er oppe og køre igen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram