3 milliarder aktive Android-enheder

Der er ingen tvivl om, at Android er den mest udbredte smartphone-platform. Google afslørede der er over 3 mia aktive Android-enheder på verdensplan.

Billeder fra Google I/O 2021 og præsentationen af Android 12
Billeder fra Google I/O 2021 og præsentationen af Android 12

Under Google I/O åbningskeynoten kunne Sameer Samat fortælle, at der nu er mere end 3 milliarder aktive Android-enheder på verdensplan. Og forventningerne er ikke mindre til 2021, hvor Android 12 kommer.

Google Play Store vil fokusere mere på sikkerhed

Hvilke versioner af Android de aktive enheder har installeret er uvist, men tidligere har Google været længe om, at få Android udrullet til størstedelen af enhederne. Det er derfor ikke usandsynligt, at der er tale om overvejende "ældre" Android-versioner.

Android 12 forsøger at binde hele Android eco-systemet mere sammen. Der er kommet meget fokus på ”privatlivet” og så taler enheder bedre sammen. Med det menes alt fra tv, telefoner, tablet, bil og andre Android-enheder du ellers har.

Google er også selv klar med nye Android-smartphones i 2021. De har endnu ikke lanceret telefonerne, men det ventes de kommer med mindst Pixel 6 og Pixel 6 Pro.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt nyt fra Google.

Mere til historien

Android er klart størst på verdensplan, men på det danske marked er det Apple og deres iOS-platform, som har flest aktive enheder.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram