3 milliarder aktive Android-enheder

12

Der er ingen tvivl om, at Android er den mest udbredte smartphone-platform. Google afslørede der er over 3 mia aktive Android-enheder på verdensplan.

Billeder fra Google I/O 2021 og præsentationen af Android 12
Billeder fra Google I/O 2021 og præsentationen af Android 12

Under Google I/O åbningskeynoten kunne Sameer Samat fortælle, at der nu er mere end 3 milliarder aktive Android-enheder på verdensplan. Og forventningerne er ikke mindre til 2021, hvor Android 12 kommer.

Google Play Store vil fokusere mere på sikkerhed

Hvilke versioner af Android de aktive enheder har installeret er uvist, men tidligere har Google været længe om, at få Android udrullet til størstedelen af enhederne. Det er derfor ikke usandsynligt, at der er tale om overvejende “ældre” Android-versioner.

Android 12 forsøger at binde hele Android eco-systemet mere sammen. Der er kommet meget fokus på ”privatlivet” og så taler enheder bedre sammen. Med det menes alt fra tv, telefoner, tablet, bil og andre Android-enheder du ellers har.

Google er også selv klar med nye Android-smartphones i 2021. De har endnu ikke lanceret telefonerne, men det ventes de kommer med mindst Pixel 6 og Pixel 6 Pro.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt nyt fra Google.

Mere til historien

Android er klart størst på verdensplan, men på det danske marked er det Apple og deres iOS-platform, som har flest aktive enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer